Jestem dziewczeta poczytuje was ale jakos nie mam nastroju do pisania ostatnio jakos w ogole spedzam cale dnie w luzku do tego jeszcze przeziebienie mnie dopadlo wrrrr
w poniedzialek lece do polski na 2 tyg a nawet mi sie nie chce wydaje mi sie ze to wszystko przez ta przeprowadzke juz myslami jestem w naszym nowym domku ukladam sprzatm i wieszam firaneczki
hi hi
juz niemoge sie doczekac kiedy naprawde bede mogla sie tym zajac kupuje juz pomalu meble narazie kupilam stol , luzko i materac ale udalo mi sie kupic w swietnej cenie bo u mnas jest taki sklep z bardzo dobrymi meblami ale sa albo uszkodone albo z wystawy i tym sposobem za stol wart 1199funtow zaplacilam 320
a za luzko +materac o wrtosci 600funtow zaplacilam 300funtow wiec wsztko wyszko mnie 620 funtow zamiast prawie 1800
i mam juz swoje wymarzone mebelki
takie wlasnie jak chcialam jak juz sie urzadze to wkleje wam foteczki napewno i zapraszam na parapetowke
jej wlasnie zdalam sobie sprawe ze ja znow tylko o tym domku pisze matko wybaczcie
nie potrafie juz o niczym innym myslec
moni26, i ja sama w domku siedze moj L w pracy
a co do spanka to moj Kubulek chodzi tak o 20.30-21.00 wczoraj poszedl spac o 20.30 i o 22.00 sie obudzil i nie chcial spac za nic w swiecie jaswiatla pogasialm i udaje ze spie a on szaleje i tak do 2.00
mysle sobie pewnie rano da pospac o tu 6.00 pobudka
nie wiem co mu sie stalo wrrr a dzis znow 22.00 przybiegl mi do luzka ale polozyl sie i spal teraz go do siebie odnioslam mam nadzieje ze dzis jak zwylke da sie mamusi wyspac do 9.00
dzieczyny co z Kasienka
nie ma jej juz dlugo
magdzianka Joasia sliczna dziewczynka foteczki boskie :*
zmykam dzieczynki
Dobranoc