pata,
 za zakup torebki
 za zakup torebki a choroba sama sie nie cofnie nawet troche wręcz przeciwnie
 a choroba sama sie nie cofnie nawet troche wręcz przeciwnie   a mama co myśli,że jak jej nic nie robią to juzk oniec
 a mama co myśli,że jak jej nic nie robią to juzk oniec 

co ona biedna musi przeżywać
 co ona biedna musi przeżywać  

i nie wiadomo czy w poniedzialek to zrobią,a może w czwartek
 i nie wiadomo czy w poniedzialek to zrobią,a może w czwartek  w każdym razie siostra jedzie w poniedziałek do gliwic i moze uda sie tam mamę przenieść,tam jest znajomy znajomego lekarzem,jutro powiemy ż emają dać nam wyniki z tomografii na płycie,albo niech zrobią kopię,łaski nie robią,tyle to juz trwa ze niech spróbuja nie dać
 w każdym razie siostra jedzie w poniedziałek do gliwic i moze uda sie tam mamę przenieść,tam jest znajomy znajomego lekarzem,jutro powiemy ż emają dać nam wyniki z tomografii na płycie,albo niech zrobią kopię,łaski nie robią,tyle to juz trwa ze niech spróbuja nie dać   to ich tam
 to ich tam   

wyglądala jakby nic jej nie było
 wyglądala jakby nic jej nie było  i znowu przestanie jesć
 i znowu przestanie jesć   tak sie boje
 tak sie boje 
  wolalabym już być gruba niż w taki sposób tracić na wadze
 wolalabym już być gruba niż w taki sposób tracić na wadze  

kiedy bedzie później wstawał
 kiedy bedzie później wstawał   nigdy sie nie wyśpię
 nigdy sie nie wyśpię i zrobią te badania i mama wróci do domu
 i zrobią te badania i mama wróci do domu   

za zdjecia Magda
 za zdjecia Magda  

za tydzień w srode ma urodziny i mam nadzieje ze bedzie w domku
 za tydzień w srode ma urodziny i mam nadzieje ze bedzie w domku   

a my mamy za tydzien rocznice slubu ,nawet nie mam głowy o tym mysleć,pamiętam dlatego ze to dzień po urodzinach mamy
 a my mamy za tydzien rocznice slubu ,nawet nie mam głowy o tym mysleć,pamiętam dlatego ze to dzień po urodzinach mamy moje dziecko dziś sikało znowu w majtki
 moje dziecko dziś sikało znowu w majtki   i przez to wrocilismy do domu wczesniej,co sie z nim znowu dzieje
 i przez to wrocilismy do domu wczesniej,co sie z nim znowu dzieje 

wczoraj wytłumaczylam jej na czym on polega,bo lekarz nie raczył tego zrobić i sie denerwowała ze beda igła jej grzebać na oślep i że bedzie bolało
 wczoraj wytłumaczylam jej na czym on polega,bo lekarz nie raczył tego zrobić i sie denerwowała ze beda igła jej grzebać na oślep i że bedzie bolało   Ci lekarze niech ich ...
 Ci lekarze niech ich ...  

wczoraj wyglądała jakby nic jej nie było,nie moge uwierzyć że jest tak poważnie chora
 wczoraj wyglądała jakby nic jej nie było,nie moge uwierzyć że jest tak poważnie chora  

z całej sily u siebie w domu walnęłam nim o framugę
 z całej sily u siebie w domu walnęłam nim o framugę   nieźle co
 nieźle co   zarzuciło mnie jak sie odwracałam,dobrze ze szybko przyłożyłam ló bo bym miała limo jak nic
 zarzuciło mnie jak sie odwracałam,dobrze ze szybko przyłożyłam ló bo bym miała limo jak nic   a tak tylko nos troche spuchniety,aletak nie widać
 a tak tylko nos troche spuchniety,aletak nie widać 

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość