Hej,my już na nogach i po śniadanku. Wczoraj nie miałam kiedy do Was zaglądnąć,miałam gości a potem oglądałam seriale kryminalne na Polsacie:)Myślałam,że tu co najmniej trzy strony do nadrobienia będą a tu nic z tego:)
Co dziś porabiacie?
Ja ogarnę rano mieszkanie i nastawie pranko,a potem pewnie wybioresię z Małym na długi spacer bo zapowiada się piękny dzień.Mam nadzieję,że u Was też tak pięknie świeci słoneczko.
ja dziś przespałam całą nockę nawet na siku nie wstawałam
wczoraj zrobiliśmy z Chłopem podejście do przytulanek, ale niestety skończyło się śmiechem, bo Małe mi tak zaczęło szaleć, kopać i skakać, że się skupić nie mogłam a jak Chłop się zorientował, o co chodzi to leżeliśmy i głaskał te wypukłości na brzuchu heh... teraz to już chyba po porodzie będziemy myśleli o seksie
Cześć dziewczyny, napisałam długaśnego posta, ale mi wżarło.
ananke ja jak na razie przesypiam całe noce. A mój młody przez pół dnia szaleje, to się już przyzwyczaiłam i hmm - mnie to w tych sprawach nie rozprasza
Wczoraj wieczorem przez trzy godziny non stopo popisy urządzał. Jak B. położył głowę na moim brzuchu to kopniaka w czoło zarobił, a poza tym się śmiał, że mi w brzuchu chlupocze.
Dziś muszę zrobić większe zakupy, bo mi lodówka świeci pustkami.
hej! ja już też na nogach. Zaraz będę śniadanie jesc. Pogoda taka sobie, nie pada ale słońca też nie ma. Przeziebienie trzyma mnie mocno, lewa dziurka nosa cała zapchana, gardło boli i kaszel mnie męczy. Do lekarza nie idę bo i tak żadnych leków mi nie da, sama się leczę domowymi sposobami.
Narazie nie mam jeszcze żadnych planów na dziś, zobaczymy jak się dzień potoczy
moja mała spokojna, tylko czasami daje o sobie znać
hej:) ja juz takze dawno na nogach.... :) ładna pogoda ide zaraz do sklepu juz dzis obiecuje ze wstawie zdjecie z laktatorka i brzuszka mego :P
Ananke my wczoraj tez przeslimy do przytulanek bo bylam strasznie smutna bo mala wczoraj sie prawie wogle nie odzywala i nie mogłam znaleść bicia serduszka:D!!!! no wiec seks byl dlugi i przyjemny jak nigdy udalo sie hehe.... i po tylu latach bylo mi dobrze haha....a potem po mala Klaudia kopnela tatusia w ucho jak ją podsluchiwal i tak zaczela kopac :) dziś rano tez a teraz cisza:) a ja słucham muzyki ---radio internetowe eska sciagam fajne programy wiecie:D oczywiscie zestaw muzyki dla dzieci i bede malej puszczac bo zauwazylam ze lubi "loczek blond" normalnie szaleje:P
a ja posciagam sdobie stare hity np Anny Jantar itd lubie te puiosenki z lat 80...
Jakie dzis plany macie?? ja jak zwykle siedzenie w domu nie sprzatam dzis nic a nic nie chce mi sie jutyro to zrobie nawet nie gotuje mąz ma sos i kasze ugotuje mu a ja jakos zupke winiary;)
No już posprzątane,dziecko położone do spania,obiadu nie muszę robić bo wczoraj teściowa dała nam fasploki po bretońsku ,Małemu tylko coś upichcę na szybko:)
A teraz chwila relaksu dla mnie z i z Wami:)
moja mała spokojna, tylko czasami daje o sobie znać
To tak jak moje maleństwo,cały ranek kopało,teraz chyba śpi zmęczone:)