Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2008, 21:33

A ja niedawno wróciłam od mamy, zjadłam kolacje i teraz oglądam telewizję.

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 wrz 2008, 08:44

Hej,my już na nogach i po śniadanku. Wczoraj nie miałam kiedy do Was zaglądnąć,miałam gości a potem oglądałam seriale kryminalne na Polsacie:)Myślałam,że tu co najmniej trzy strony do nadrobienia będą a tu nic z tego:)
Co dziś porabiacie?
Ja ogarnę rano mieszkanie i nastawie pranko,a potem pewnie wybioresię z Małym na długi spacer bo zapowiada się piękny dzień.Mam nadzieję,że u Was też tak pięknie świeci słoneczko. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 wrz 2008, 09:00

hej hej :-)

ja dziś przespałam całą nockę :ico_brawa_01: nawet na siku nie wstawałam :-)

wczoraj zrobiliśmy z Chłopem podejście do przytulanek, ale niestety skończyło się śmiechem, bo Małe mi tak zaczęło szaleć, kopać i skakać, że się skupić nie mogłam :ico_wstydzioch: a jak Chłop się zorientował, o co chodzi to leżeliśmy i głaskał te wypukłości na brzuchu :-) heh... teraz to już chyba po porodzie będziemy myśleli o seksie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 wrz 2008, 09:19

Cześć dziewczyny, napisałam długaśnego posta, ale mi wżarło. :ico_placzek:

ananke ja jak na razie przesypiam całe noce. A mój młody przez pół dnia szaleje, to się już przyzwyczaiłam i hmm - mnie to w tych sprawach nie rozprasza :-D

Wczoraj wieczorem przez trzy godziny non stopo popisy urządzał. Jak B. położył głowę na moim brzuchu to kopniaka w czoło zarobił, a poza tym się śmiał, że mi w brzuchu chlupocze.

Dziś muszę zrobić większe zakupy, bo mi lodówka świeci pustkami.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 09:19

witam :-) , ja wstałam ok 8, wyszykuję się, coś zjem i jadę do miasta po zakupy i przegląd auta musimy załatwić
Mam nadzieję,że u Was też tak pięknie świeci słoneczko.
u nas pogoda nie ciekawa, od wczoraj wieczora pada

[ Dodano: 2008-09-29, 09:23 ]
mój mały też wczoraj szalał równo :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 wrz 2008, 09:36

bo mi lodówka świeci pustkami.
ja to mówię, że muszę zakupy zrobić, bo mi w lodówce tylko światełko zostało :-D

u mnie chyba świecić nie będzie słonko... wyniosło się do Was :ico_placzek:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 wrz 2008, 09:44

hej! ja już też na nogach. Zaraz będę śniadanie jesc. Pogoda taka sobie, nie pada ale słońca też nie ma. Przeziebienie trzyma mnie mocno, lewa dziurka nosa cała zapchana, gardło boli i kaszel mnie męczy. Do lekarza nie idę bo i tak żadnych leków mi nie da, sama się leczę domowymi sposobami.

Narazie nie mam jeszcze żadnych planów na dziś, zobaczymy jak się dzień potoczy :ico_oczko:

moja mała spokojna, tylko czasami daje o sobie znać

pozdrawiam, miłego dnia

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 09:51

hej:) ja juz takze dawno na nogach.... :) ładna pogoda ide zaraz do sklepu juz dzis obiecuje ze wstawie zdjecie z laktatorka i brzuszka mego :P

Ananke my wczoraj tez przeslimy do przytulanek bo bylam strasznie smutna bo mala wczoraj sie prawie wogle nie odzywala i nie mogłam znaleść bicia serduszka:D!!!! no wiec seks byl dlugi i przyjemny jak nigdy udalo sie hehe.... i po tylu latach bylo mi dobrze haha....a potem po mala Klaudia kopnela tatusia w ucho jak ją podsluchiwal i tak zaczela kopac :) dziś rano tez a teraz cisza:) a ja słucham muzyki ---radio internetowe eska sciagam fajne programy wiecie:D oczywiscie zestaw muzyki dla dzieci i bede malej puszczac bo zauwazylam ze lubi "loczek blond" normalnie szaleje:P

a ja posciagam sdobie stare hity np Anny Jantar itd lubie te puiosenki z lat 80...

Jakie dzis plany macie?? ja jak zwykle siedzenie w domu nie sprzatam dzis nic a nic nie chce mi sie jutyro to zrobie nawet nie gotuje mąz ma sos i kasze ugotuje mu a ja jakos zupke winiary;)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 wrz 2008, 10:40

ja się idę położyć bo głowa mnie boli

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 wrz 2008, 10:53

No już posprzątane,dziecko położone do spania,obiadu nie muszę robić bo wczoraj teściowa dała nam fasploki po bretońsku :ico_brawa_01: ,Małemu tylko coś upichcę na szybko:)
A teraz chwila relaksu dla mnie z :ico_kawa: i z Wami:)
moja mała spokojna, tylko czasami daje o sobie znać
To tak jak moje maleństwo,cały ranek kopało,teraz chyba śpi zmęczone:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”