CZeść! Ale dziś pięknie! Byliśmy w parku na spacerku, super, oby taka pogoda jeszcze została z miesiąc.
Mam pytanko, czy Wasze dzieciaczki dostaję kolację przed czy po kąpanku? Zuzia dostaje butlę po kąpaniu i zasypia.
No to Nelcia bije Olka na łepek bo Olo coś ostatnio obniżył poziom i teraz pije tylko ze 180 wody c.d.nzostala jej butla rano (ale za to 270 ml )
to Olek chyba własnie mial takie dni bo dziś rano wypił już całe mleczko a nie pól tak jak ostatnio. Ciekawe jak będzie po południuSą dni ze wypije kaszę rano i wieczorem a potem je normalnie
to ja już więcej nic nie piszeRóżyczki i listki tez.ale to jest naprawdę bardzo proste.
i tu masz racje za nic nie oddałabym mojego wóziaEska, dobrze ze ci sie wozek popsul, bo teraz wiesz co masz
Ja też czekam z niecierpliwościąCzekam na zdjatka od Chrzestnej bo tylko ona miala aparat wsrod najblizszych, wtedy pochwale sie naszym torcikiem, bo mi sie bardzo podobal
Olek też tak lubi chodzić ale cholernie się wścieka jak dobije do ściany i juz iśc nie można a nie obcykał jeszcze tego że można tego pchacza obrócićszaleje za nim, tzn chodzi trzymajac sie tylu,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość