mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

29 wrz 2008, 16:55

Ewuś buziaki dla ciebie! różnie to bywa, w zależności od organizmu.. wydaje mi się że organizm musi dojść do siebie.

ahh mała mi nie daje pisać.. potem się odezwe do was

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 21:46

co tu taka cisza dzisiaj była???
Dobranoc Kobitki

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

30 wrz 2008, 09:15

ja wczoraj nie miałąm czasu zaglądać bo jeździłam po urzędach w katowicach..
a dziś Dominika od rana jest taka okropna i nic jej nie pasuje że normalnie już mam jej dość :ico_haha_01: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-09-30, 09:15 ]
aha moni wysłałam ci jeszcze wczoraj fotki ze spotkania :-)

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 10:40

Hej kobietki :ico_haha_02:
faktycznie cisza zapadła a Kasi w ogóle nie widać :ico_noniewiem:

Ja mam troszke zamieszania w pracy, dlatego z rzadka zaglądam, ale dobrze, że w ogóle się udaje :-) A popołudniami szkoda czasu - albo odwiedzamy znajomych, albo spacerujemy, na bawialnie chodzimy albo z Jagą na basen idziemy (od kilku tygodniu chodzimy co tydzień, ale u nas nie ma niestety nauki plywania dla takich Maluszków) - :-) więc Jaga zadowala sie calkiem radośnie piłkami, deskami, kolami i motylkami - najważniejsze , ze sie dobrze bawi a ja przy tym dwa razy w tugodniu z basenu korzystam, bo z kolei w niedzielne wieczory z marcinem jeździmy we dwójkę :-) jeszcze trochę i w łuski obrosnę :-) ale dla mnie w sumie to najepsza forma wysiłku bo na siłownię się nie nadaję... :-) nie to co niektórzy - nie moniś? :-D
jak tam u Ciebie? Praca i reszta? Humor sie znaczy :-)

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

30 wrz 2008, 11:38

kurcze ja to od pół roku to się wogóle nie ruszam :ico_szoking: nie długo będe mogła się ruszać bo tak się cała zrosne :ico_haha_01:
jedne moje sporty to bieganie za dzieckiem i jakieś porządki domowe (typu mycie podłogi) :686:

[ Dodano: 2008-09-30, 11:39 ]
aha
moge wam polecić specjalne wydanie "Rodziców" gdzie Okrasa pyta o kuchnię malucha
Obrazek
Co i kiedy podawać do jedzenia niejadkom, a co łakomczuchom? To jedno z wielu pytań dotyczących żywienia dzieci, które stoją przed młodymi rodzicami.
Wydanie specjalne miesięcznika Rodzice Karol Okrasa pyta o żywienie maluchów zawiera 129 przepisów kulinarnych dla dzieci, a także ponad 100 odpowiedzi na pytania dotyczące diety najmłodszych - począwszy od okresu niemowlęctwa (karmienie piersią i butelką), poprzez pierwsze dorosłe posiłki, aż po jadłospis przedszkolaka. Dużo uwagi poświęcamy żywieniu alergików. Pytania zadaje doświadczony kucharz i ojciec Karol Okrasa, prywatnie tata kilkumiesięczne córki.

Obok artykułów, w osobnym dziale „Książka kucharska” znajdziecie przepisy na atrakcyjne i zdrowe dania dla maluchów . Dział podzielony został na części odpowiadające pięciu podstawowym posiłkom w ciągu dnia oraz napojom i daniom na wyjątkowe okazje. W magazynie znajdziesz ponadto przegląd akcesoriów dla małego stołownika - naczyń, krzesełek do karmienia, itp.oraz gotowych dań, np. obiadków w słoiczkach.

Wydanie Karol Okrasa pyta o żywienie maluchów dostępne jest w sprzedaży od 22 września.

koleżanka to poleca i podobno fajne :ico_oczko:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 14:30

Mikusia dzięki za foteczki :) Ja juz zapowiedziałam mojemu M że następnym razem idzie z nami i będzie za fotografa robił.

Ewuś ja na razie mam przerwę z siłownią, w wakcję nas wiecej nie było niż było. Teraz mielismy wrócić od października ale zobaczymy jak to będzie. Teraz otwierają u nas na osiedlu i bedzie prawdopodobnie mozna wykupić karten na siłownie i na fitness :D

Humor nawet ok, bo nie moge sie załamywać... a praca... masakra. Jak jest jakies ogłoszenie które wydaje się odpowiednie to ilośc zgłoszonych osob ... np 750 To jest chore.

Co do basenu to moze Mikusie namówie na wspólny wypad. Tylko teraz dopadło nas jakies przeziębienie i musze poczekać...

[ Dodano: 2008-09-30, 16:02 ]
Własnie zauważyłam u Kasi opis na gg: teściowa time
Wszystko mówi za siebie :) dla czego nie ma słychu od niej...

Kilka foteczek z naszej zabawy masą solną :)

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

30 wrz 2008, 17:44

o matko, już widze moje dziecko bawiące się taką masą :ico_haha_01: :ico_haha_01: ta masa byłaby wszędzie :ico_haha_01:
Martynka super lepi :ico_brawa_01:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 09:30

Znowu padało, ta pogoda nie ma dla nas litości.

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

01 paź 2008, 15:33

moni super foteczki - my też z Joasią lubimy lepić :ico_oczko:

a ja w pracy już myślę tylko o urlopie :-D już od poniedziałku 2 tyg. laby :ico_brawa_01: I jeszcze wyjazd się szykuje w góry :ico_brawa_01: chociaż to zależy od pogody. Mamy w planie na 1 dzień do Krakowa wskoczyć i potem na kilka dni do naszej kochanej Zawoi - już się nie mogę doczekać - ostatni raz tam byliśmy z 8-tygodniową Joasią w brzuszku moim hihi

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 16:53

Magdzinka to pozostaje tylko dobrej pogody Wam życzyć.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”