doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 14:37

jeszcze jakies ulotki roznosili i ta im to prawie z reki wyrwala przez te dziure
:ico_smiechbig:

ja w sklepie widzialam takie duze, wiec juz sama nie wiem :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-30, 14:40 ]
wiecie ze ja w sobote mam zajecia na uczelni a oni jeszcze nie podali planu... nie wiem na ktora, ani co mama... żenada...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 14:43

ja musze u nas taki dluzszy poszukac...

a wogole to wiecie ze Maya zaczyna powtarzac za nami rozne slowa,takie przypadkowe....i ciagle cos gada ale nie wiemy co :ico_haha_01: wogole jak powtorzyla slowo pająk to myslelismy ze padniemy...nawet napisac sie nie da :ico_haha_01: ....ona powtarza chetnie teraz ale one brzmią jakos tak inaczej,nic z tego nie rozumiemy...wiec jak nam kieys pusci wiazake co chce to moze byc ciezko rozszyfrowac :ico_oczko: ....z liczenia to najladniej mowi cztery... :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-09-30, 14:44 ]
Doris,a nie masz sie jak dowiedziec godziny itd.?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 14:47

GLIZDUNIA, na stronie uczelni nic nie ma, a z paniami w dziekanacie nie mam ochoty rozmawiac, bo te babstyle są okropne i nic nie mozna sie od nich dowiedziec

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 14:53

no o rozumie ale czas leci i szkoda by bylo jakbys opuscila zajecia tak od razu na dzien dobry...mmma jakies kolezanki ze studiow maja moze wiecej odwagi wybrac sie do tych jędz?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 15:17

Hejo...
Hania wstała z kupą,...a teraz zdjęła skarpetki i biega boso..musze ją ścignąć, bo na panelach zimno...
Glizdunia u nas też te śliniaki się nie sprawdzają...Hania by musiała cała w kondonie siedzieć :ico_haha_01: to byłoby czysto... :ico_haha_01:
Doris wiesz co..no akryl jest mocniejszy dużo...ale tez bardziej szkodzi, no i trzeba przed nim mocniej spiłować paznokieć. Żel jest bardziej naturalny i płytkę się tylko matowi przed nim, więc lepszy...ale za to czasem mniej trwały...ciężki wybór...generalnie i po żelu i po akrylu się ma zniszczone paznokcie, więc każdy wybiera co uważa. Chociaż są babki, u których żel się tzryma rewelacyjnie!!!

a było o dniu faceta...ja też zapomniałam :ico_wstydzioch: i co ja teraz mogę? raczej nic...no, może się ubiorę i pójdę z Hanią kupić małżowi piwo...
Hubkę boli nóżka...i ciut jej spuchła...ale będzie żyć...
dobra, wypadałoby się wynurzyć na powietrze...ale mi się nie chce...no mi nie, ale Hani pewnie bardzo...to spadam...tylko to ubieranie...nie lubię jesieni i zimy...bluzy, kurtki...ble...
na razie!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 15:37

a wiecie ze ja nigdy nie mialam zelowych ani akrylowych paznokci,jako malutka dziewczynka przyklejalam sztuczne -babcia z USA wysylala wiec atrakcja byla,pozniej w szkole sredniej zawsze mialam umalowane i bawilam sie ostro we wzorki itp. a teraz ich nawet nie maluje bo mi sie nie oplaca.... :ico_haha_01:

Zborra mi tez sie nie chce wychodzic na dwor...ale mam wymowke skuteczna,Maya chora i pada :ico_haha_01:

a Hania co sobie w noge zrobila?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 15:47

GLIZDUNIA, moi znajomy podchodzą do tej uczelni z luzem, zresztą tak jak ja. w każdym bądź razie na pewno w piątek się dowiem. pewnie dopiero wtedy wywiesza cos w necie. i to nie chodzi o odwage tylko o to ze nie mam ochoty gadac z nimi, bo jak cos chce sie zalatwic czy zapytac to one obrazone ze przerywa im sie prace...

zbora no wlasnie co Hania zrobiła sobie w nóżke??

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 15:53

Doris,a moze latwiej byloby zadzwonic?nie musialabys ich ogladac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

30 wrz 2008, 15:54

my właśnie z tego powodu nie obchodzimy tego typu świat. Jak kobieta zapomni o dniu chłopaka to jest ok, ale jak facet zapomni o dniu kobiet to zaraz wielka afera.

moja marudka spała dziś ponad 3h, ja przy tej okazji też się godzinkę zdrzemnęłam

o kosmetyczkach wiem mało, bo byłam u niej dwa razy. Raz jak przebijałam uszy w wieku 14lat i raz przed ślubem (a właściwie to ona u mnie była) i póki co więcej sie nie wybieram.

doris, u mnie na studiach było tak że na pierwszym semestrze był plan dany do ręki, a potem trzeba było sie zapisywać na zajęcia. Może u Ciebie też tak jest.

ladybird23, tak mi sie przypomniało że masz jakieś problemy z uzyskaniem zaświadczenia do zusu z uczelni na której chcesz zrobić podyplomówkę. Może zapisz sie do jakiejś taniej szkoły policealnej (czasami są nawet darmowe, tylko trzeba wpisowe kila złotych zapłacić) i stamtąd uzyskasz to zaświadczenie.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 15:54

ja na 17 jade odebrac klucze od mieszkania, potem na 18.30 mam umowione klienta ktory chce wynająć mieszkanie. Ja tam sie boje takie sprawy załatwiać sama, bo to nigdy nie wiadomo kto to przyjdzie i czy dam rade sie obronic w razie czego i zabieram jako obstawe swojego tate. mama zostanie z Kiniulką.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”