Cześć marcóweczki
Bohe co ja miałam dziś za noc
Najpierw mały przebudził się o 23,podałam herbatkę,odłozyłam do łózeczka a on na nogi i wykłada rączki zebym go wzięła. Wzięłam go do naszego wyrka i odziwo zasnął.Jak chciałam go przenieść,to sie obudził,niby pogramolił sie we wyrku poczym zaczął przeraźliwie płakać.Trzeba było zadziałać panadolem i unas w wyrku usnął. I tak spaliśmy wszysty razem do 4:30,przeniosłam go do przyszedł do wyra Maks
więc jestem totalnie niewyspana,chyba pożądna kawusia mnie postawi na nogi!A dodam,że Michaś obudził się o 6 wypił mleczko i bawmy się, zdążył jeszcze powygłupiać się z Maksiem i gra gitara
No a my jeszcze z mężem musielismy posprzątać ten cały syf z korytarza własciwie z całego mieszkania,bo sie rozeszło! Ale dzis tylko dżwiczki i bedzie finito.Tylko później musze jechać kupić wieszaki,bo mąż powiedział,że w to nieingeruje,mam sobie wybrać!
Agi-masz racje lubie wogóle zmiany,przemeblowania.Nasi znajomi juz mnie znają z tej strony i nic ich już nie dziwi
Współczuję,ze dostałaś już @,ale i tak późno,więc się ciesz! Fajnie,ze mozemy teraz wykorzystywać męzów do usypiania dzieciaszków,ja tak samo robię
Ale dostałaś ciotka apetit na noc
Becia-ty tez bidulko dostałaś @,ale ja też na dniach się spodziewam
Gozdzik-nie tylko twoja niunia została,która nie chodzi bo mój też
CYKORY
Ale na wszystko przyjdzie czas,spokojnie!
Urmajo-cieszę się,ze z Majką już lepiej,teraz to juz będzie tylko lepiej,najgorszy wysyp ma za sobą
Szkoda,ze masz taki zajob,bp przecież masz imprezkę w sobotę i skoąd wziąść na to siły.Tylko,ze my kobitki jakoś umiemy się szybko zregenerować,więc życzę wszystkiego dobrego
Ciekawe co chwyci Majka?
Sensibel-co tam u lekarza? I jak spodobała ci się jakaś spacerówka?
Karola-co tam u was???
Oki stawiam wszystkim kawusie,choć pewnie uprzedziła mnie Aga
ale jak nie to proszę
A ja idę dać małemu śniadanko.