zirafka podaj numer kom na PW, ja ci też wyśle zaraz, jesli i ty wylądujesz w szpitalu to będziemy do siebie pisac sms-y co u każdej słychać, ja czuje że dziś pojade na oddział, kurde z pierwszą ciążą sie należałam długo i teraz z trzecią znowy to samo? tyle że krócej? ja nie chce
najbardziej sie boje że zrobią mi cc
no i o dom też sie martwie, mój pan będzie w niedziele w domu a dzieci? psy? kozy? a kurki i króliki? biedaki moje muszą jeść i pić, kto sie nimi zajmie
a drugiej strony maleństwo w brzuchu i o nie trzeba zadbać, Boże drogi jaka ja jestem rozdarta!!!
[ Dodano: 2008-03-07, 06:17 ]acha chciałam dodac że dziś rano jak szłam nasiusiać do pojemniczka to patrze na swoją wkładke w gaciorach a ona cała mokra! nie wiem czy wody się sączą? czy może mała naciskała na pęcherz i mi leciał powoli mocz przez sen? nie mam pojęcia! i skąd mam wiedzieć co to? pamiętam że wody jak odchodzą to tylko chlup i duża ilość wyleci ale nie wiem co to znaczy jak się sączą. do tego gin wczoraj mnie nie zbadal a dzis przyjmuje prywatnie (70 zl) dał mi do zrozumienia ze nie skasuje mnie za prywatna wizyte dzis tylko ze mam mu przyniesc wynik moczu i to ktg zrobić za ktore i tak ja musze zaplacić mocz chyba 5 zl ktg 20 kur*a mac !!!!!!!!!!!