Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2008, 05:08

Hej laseczki.
Nie moge spac bo cały czas mysle o tych ruchach i chyba maleńki za mało sie rusza :ico_placzek: Wiem że ma mało miejsca ale nie daje mi to spokoju. dobrze że dzis idę na KTG to wiecej bedę wiedzieć. Jeżeli okarze sie za mało sie rusza to od razu idę na oddział. Boję się :ico_szoking: no ale cóż i tak mnie z tego nikt nie wybawi.
Asiab dzięki o ta stronke mi chodziło.

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 mar 2008, 06:34

czesc kochane, ja tez juz spac nie moge. tez mysle o ruchach mojego malego, ciagle nasluchuje cos sie tam dzieje czy nie..matko zwartowac idzie/ :ico_placzek: :ico_puknij: i jeszcze ta glupia cholastaza, wykonczy mnie.. znowu dlonie nadgarstki mnie swedza.. :ico_olaboga: :ico_placzek: i jeszcze jak pomysle ze to nie koniecznie minie po porodzie tak szybko to znowu sie nakrecam. dzis ide na badania. :ico_noniewiem: zobaczymy co na nich..

Awatar użytkownika
lalunia
Trzy tysiące lat minęło...

07 mar 2008, 07:12

zirafka podaj numer kom na PW, ja ci też wyśle zaraz, jesli i ty wylądujesz w szpitalu to będziemy do siebie pisac sms-y co u każdej słychać, ja czuje że dziś pojade na oddział, kurde z pierwszą ciążą sie należałam długo i teraz z trzecią znowy to samo? tyle że krócej? ja nie chce :( najbardziej sie boje że zrobią mi cc :ico_chory:
no i o dom też sie martwie, mój pan będzie w niedziele w domu a dzieci? psy? kozy? a kurki i króliki? biedaki moje muszą jeść i pić, kto sie nimi zajmie :(
a drugiej strony maleństwo w brzuchu i o nie trzeba zadbać, Boże drogi jaka ja jestem rozdarta!!!

[ Dodano: 2008-03-07, 06:17 ]
acha chciałam dodac że dziś rano jak szłam nasiusiać do pojemniczka to patrze na swoją wkładke w gaciorach a ona cała mokra! nie wiem czy wody się sączą? czy może mała naciskała na pęcherz i mi leciał powoli mocz przez sen? nie mam pojęcia! i skąd mam wiedzieć co to? pamiętam że wody jak odchodzą to tylko chlup i duża ilość wyleci ale nie wiem co to znaczy jak się sączą. do tego gin wczoraj mnie nie zbadal a dzis przyjmuje prywatnie (70 zl) dał mi do zrozumienia ze nie skasuje mnie za prywatna wizyte dzis tylko ze mam mu przyniesc wynik moczu i to ktg zrobić za ktore i tak ja musze zaplacić mocz chyba 5 zl ktg 20 kur*a mac !!!!!!!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 mar 2008, 07:33

lalunia, nie martw sie rybeczko, pisalas ze twoje dzieci sa dzielne i bardzo duzo ci pomagaja, na pewno sobie poradza, a dzis mamy juz piatek a do niedzieli to juz zabi skok, tylko 2 nocki. na pewno dzieciaki sobie poradza. nakarmia zwierzaczki. no juz nie smutaj sie..

Awatar użytkownika
lalunia
Trzy tysiące lat minęło...

07 mar 2008, 07:53

kamila_torun wiem że dadzą rade ale one mają jeszcze pstro w głowie, trzeba im mówić co maja zrobić bo zapominają i zaczynają sie bawić albo czymś innym zająć, poza tym maja babcie na dole która da im jeść i psy mi wypuści ale wole żeby dzieci były na górze i sie bawiły czy cos niz u niej na dole, niech ona przychodzi do nich na chwile co jakis czas a nie one tam na dół bo dziadek wrzeszczy, poza tym kopcą faje jak lokomotywy a fuj :ico_zly:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2008, 11:37

kamila_torun, bardzo sie dziwie ze nie koncza juz u ciebie ciazy mi zakonczyli przy cholestazie w 36 tyg a co do swedzenia to mi mineło jak tylko rozwiazali ciaze to wyniki od razu spadły.wiem jaki stres przechodzisz przez ta cholestaze ciagle trzeba ruchy sprawdzac ja nawet w nocy budziłam sie i brzuch szturchałam zeby mały sie poruszył to było straszne tak sie o niego bałam. teraz tez sie boje wczoraj monitor oddechu właczył nam sie 5 razy :ico_olaboga: w nocy cała noc czuwałam

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2008, 11:51

asiu, jesli moge spytac, co trzeba zrobic, jak sie wlaczy monitor?
nam na szczescie ani razu sie jeszcze nie wlaczyl

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2008, 11:54

emilia7895, sam sygnał juz dziecko pobudza ale ja dodatkowo małego troche podotykam poruszam nim. Rozmawiałam z moja ciocia która jest pielegniarka mówiła ze wystarczy ze mały bedzie miał nosek troszke zapchany to moitor zareaguje na inny oddech i sie właczy

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2008, 11:57

asiu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 mar 2008, 12:36

jak dobrze ze kupilam ten monitor :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
lepiej dmuchac na zimne niz pozniej miec wyrzuty

[ Dodano: 2008-03-07, 11:38 ]
lalunia nie zamartwiaj sie i tak nic nie poradzisz,co ma byc o bedzie,a twoje malenstwo teraz najwazniejsze,a cory dadza sobie rade tym bardziej ze maja dziadkow na dole

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”