Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2008, 08:55

hejka,nie wiem co to bylo ale nam wyglada na pogryzienie...miala tego naprawde sporo na brzuszku i nogach i dzis juz jest blade ...takie jak od komara....moze jakis pajak ja dopadl?bo plamki z alergi az tak szybko to nam nigdy nie schodzily :ico_noniewiem:

my juz przy sniaanku siedzimy,Maya wcina czerwona papryke-uwielbia....a zawsze to cos innego do chleba niz zielony ogorek nie? :ico_haha_01:

u nas juz naprawde chlodem zawiewa...dzis mialam ogrzewanie tylko na 15min. ustawione i zmarzlysmy normalnie :ico_szoking:

ciekawe jak Jagodka sie odnalazla w szpitalu biedna....

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

02 paź 2008, 09:22

hejka ...

Glizdunia moze cos ja faktycznie pogryzło ... hmmm ....

a ja w ogole nie w temacie .. Jagoda dlaczego do szpitala pojechała ?? ja nie nawidze szpitali wiec trzymam kciuki ...

Zborra ja zaczynam miec wrazenie ze kawe w kroplowce bierzesz . .. skad ty masz tyle siły ???

a musze Ci powiedziec ze mieszkanie samej tez ma swoje plusy :ico_oczko: :ico_oczko:

Doris miłej wizyty u tesciow .... ja sama tez nie lubie ,...wrrr....

a nas cały czas wieje ..a ja ide sprzatac ...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

02 paź 2008, 09:25

heloł
Ja już zdążyłam posprzątać i sie wykąpać

GLIZDUNIA, może i to być pogryzienie.

Co u Jagódki jeszcze nei wiem. Nie będę jej zamęczać smsami. Jak da mi znać co i jak to Wam napiszę.

U nas dzis śliczna pogoda. Zaraz chyba sie zbiorę z młodą na spacer. Jak tylko się obudzi z pierwszej drzemki

Sikorka, ja też tak mam. Jak sobie coś wymyślę że chcę kupić to nigdy tego nie ma.

[ Dodano: 2 Październik 2008, 09:27 ]
KUlka, mała Jagódka ma podejrzenie padaczki i dzis ma mieć badania

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2008, 09:37

Ewcik,to czekamy na wiesci smsowe....a pogody po cichu zazdroszcze :ico_wstydzioch:

Sikorko,golfik mowisz?jejka mi tez sie marzy...w jakims ladnym kolorku,taki milutki i dopasowany :ico_noniewiem: ale czy taki znajde to nie wiem....wogole to tatus mi odlozyl z wyplaty troche kaski i pojade na duze zakupy jak moja kolezanka przyjedzie :ico_sorki: bo ja to mam braki nawet w skarpetkach :ico_wstydzioch: ...spodni 3 pary i tak piore i piore i juz jak szmaty wygladaja :ico_wstydzioch: a juz o butach nie mowie...te co mam to penie zgubie gdzies po drodze....ale to wszystko moja wina bo mam male checi do wypadow sklepowych ostatnio :ico_noniewiem: a Maya tez mi nie pozwala nic przymierzyc..a jak nakuplam bez mierzenia jak ostatnim razem na sklepach bylismy to mam wszystko za duze teraz...no i nonono...no to sie pozalilam...ale mam wilekie plany ze sobie nakupie -ciekawe na ile sie sprawdza? :ico_noniewiem: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-10-02, 09:57 ]
a tu filmik,ostatnio nagralam jak Maya wymysla zabawy jak jej sie nudzi...nie widziala aparatu wiec spokojnie sie bawila

http://pl.youtube.com/watch?v=JksvdwwKfs4

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2008, 10:06

Hejka!
Jagódka kochana trzymaj się. Musi być dobrze.
Doris pracowity poranek przed Tobą :)
Zborra Ty to zawsze na pełnych obrotach. Jak Ty to robisz? A Hania to taka mądra że :ico_szoking: Krystek połowy nie umie.
KUlka, u nas też wieje :( Ale na szczęście jest słoneczko :D

A ja dzisiaj wybieram się na urodzinki do mamy :D Mam nadzieję że dzięki temu humor się jej poprawi chociaż trochę. A no i szef ma nas dzisiaj zabrać do restauracji z racji tego że wczoraj miał urodziny :D hihi Więc humorek u mnie lepszy bardzo.
No i prawie skończyliśmy wczoraj skręcać sypialnię hihi Jeszcze takie małe poprawki nam zostały

[ Dodano: 2008-10-02, 10:07 ]
GLIZDUNIA, filmik trochę mi się zacina ale Mayeczka to ma wyobraźnię :D Super jest poprostu

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

02 paź 2008, 10:08

o cholera podejzenie padaczki to nie ciekawie ... moze jednak bedzie dobrze ...

Oj na zakupociuchy tez bym pojechała... ale u Nas wszystko takie ubogie ...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2008, 10:09

Pati,no to udanych odwiedzin !mmm szef do restauracji zaprasza?fajnie tak!!!i mysle ze pochwalisz sie efektem sypialnianym!!!

[ Dodano: 2008-10-02, 10:14 ]
Kulka,ja to jestem wymagajaca pod wzgledem zakupow,...bo uwielbiam kupowac z wyprzedazy...wiesz tak za grosze to od razu lepiej mi sie ciuszki nosi :ico_haha_01: a tak w sklepie za pelna cene to niezbyt lubie...zazwyczaj mi sie wtedy juz nic nie podoba...cena glownie :ico_noniewiem: Arek juz mi zaznaczyl ze nie chce slyszec ze bylo fajne ale drogie i nie kupilam...bo z niczym przyjade :ico_haha_01: ....ale wyprzedazy chyba nie ma teraz chyba ze jakies midsezonowe :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

02 paź 2008, 10:22

"Chyba nie jest tak źle. Lekarka powiedzieła ze myślała że będzie gorzej" czyli wieści od Agatki :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2008, 10:25

Hej!
widzę że dziś wszystkie na speedzie jedziemy.. :ico_haha_01:
ja kawy nie pijam moje panie :ico_haha_01: nie wiem skąd mam siłę, wrodzoną chyba po mamie i babci :-D
już z grubsza ogarnęłam, zaraz zabieram się za odkurzacz potem zmyję podłogi...J pojechał do pracy, Hania na razie siedzi u siebie i się grzecznie bawi...choć czasem jak jest cisza to potem wszystkie szuflady wywalone na pokój...
Sikorko ja też tak mam z zakupami.
Ewcik daj trochę słońca!!!
KUlka pewnie masz rację, czasem człowiek musi być sam...
Glizdunia ja też uwielbiam wyprzedaże, ale u nas to raczej słabo wygląda...
Pati pokaż nam Waszą oazę!!!!
dobra, spadam bo piekę mamie kurczaka i zaraz mi się spali...no i mama przyszła i też będzie marudzić, że znów przed kompem...

miłego dnia!

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2008, 11:05

Oczywiście że się pochwalę jak tylko wszystko skończymy i posprzątam :)
Ewcik, dzięki za wieści. Mam nadzieję że będzie dobrze.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”