AgaSza pisze:Wcześniej była tylko w rożku, albo po prostu pod kocykiem i bez poduszki. I teraz też nie kupuję narazie. A może powinnam?
Jeżeli nie miałas dla Małej i doskonale( rozek i kocyk ) zdawal egzamin to po co kupować .Poduszka wiadomo ,że nie bedzie używana przez dłuższy czas .Ja kupiłam komplecik pościeli 4 el. tylko dla tego ,że potrzebuje baldachim ( po moim synku dzieś się zapodział) a tak to już miałam pościel ,podusie i ochraniacz.
edit53, Ja bym kupiła pościel 2 el. czyli poszewka na kołdre i poszewka na podusie , myślę ,że ochraniacze nie będą ci potrzebne przy łóżeczku turystycznym a jak wygląda ta kołyska ?
[ Dodano: 2008-03-07, 10:40 ]edit53,
asika82, mnie też bolała noga niewiem w którym miejscu was ale mnie w pachwinie tak do okoła najchętniej bym sobie ja odcieła największy problem sprawialo chodzenie po ktrótkim odpoczynku na fotelu lub tapczanie .To chyba już tak wszystko będzie nas bolało aż do końca .Cały czas sie zastanawiam jak to było za piewszym razem ale nie pamiętam ,żeby mnie cos co po chwila bolało tylko ,że w tedy mniałam 21 lat.
,hi hi hi. Narazie mnie nic nie boli ani podbrzusze , ani noga a nawet nie ciągnie mnie aż tak ku dołowi czasem tylkotwardniej brzuszek ale gin powiedział,że do 10 razy na dobę może robic sie twardy .Wydaje mi się ,ze tylko dlatego to wszystko mi przeszło bo jestm na tabletkach ale za to cała sie trzęse te tabletki są ochydne wywołują kołatanie serca , czuje się jak na kacu tak mi łapki lataja no i nie mogę się skupić ,więc jak coś będę pisać z błedami to prosze na to nie zważać
[ Dodano: 2008-03-07, 10:42 ]AgaSza, nie wiem czy dobrze zrozumiałam , czy ty jestes z Poznania ? jeżeli tak to skąd?