w piękny słoneczny dzień

domek posprzątany, śniadanko zjedzone a wiec jest czas na TT i kawkę
Beatris60, czekamy na fotki

ale ty ranny ptaszek jesteś

fajnie ci na basen , ja uwielbiam pływać

no nie mam wyjścia, do 8.30 muszę Olę do przedszkola zawieźć...ale odkąd tak wstaję wcześniej to więcej zdążam, powolutku wszystko, jak wstawałam ok 9 to potem na biegu ze wszystkim, dzień krótki.ale ty ranny ptaszek jesteś
to może za granice wyjedzieciea my jestesmy wlasnie na etapie szukania jakiegos mieszkanka do wynajecia. ale nic nie ma normalnie szok. same domy i mieszkania na sprzedaz. a my musimy miec jakis swoj kat. do czasu urodzenia dzidzi mam nadzieje ze sie cos sensownego i w rozsadnej cenie znajdzie.
imie wybrane wstępnie - Oskarek.
ja już pisałam wcześniej, że wszystko mam od siostry a jak będę kupować to bardzo małe , nie wiem czemu ale w tym kraju jak dzidzia urodzi się długa 52cm to już jest bardzo długa, przeważnie standard to48-51cm, a więc w rozmiarze 62 dzidzia będzie się topićjakie rozmiary kupujecie???
to superwczoraj koleżanka, jak zobaczyła mój brzuch, powiedziała, że wygląda tak jakbym bardzo się najadła, hehe :)
wejdź w ten link i sobie przetłumacz listnie zrozumiałam listu, bo niestety nie rozumiem duńskiego
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość