Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

04 paź 2008, 13:21

Zbora coś o jakiś badaniach bakteriologicznych mówiłaś ? :ico_smiechbig:
taaaaaa akurat :ico_nienie: na oko się bada przecież!! :ico_zly:

a i o pracy było... no ja też jestem z tych co się "poświęcają" dla idei jak to mówi mój tata, bo jak sobie wymyśliłam, że chcę pracować w poradni dla dzieci to już nigdzie indziej mnie nie interesuje mimo,że zarabiam jak nauczyciel czyli licho i dojeżdżam do pracy 60km w jedną stronę codziennie :ico_puknij: więc jak odejmę dojazdy to już w ogóle grosze mi zostają...

...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2008, 13:24

Wiktor też przed chwilą usnął :ico_sorki: :ico_sorki:

Jutro mamy te chrzciny, przyjęcie jest w lokalu i myślimy czy brać ze sobą małego ... Z nim to będziemy jeść na raty, nie posiedzimy spokojnie, nie porozmawiamy tylko pewnie będziemy latać za nim ... Teściowa oferuje się, że z nim zostanie a po drzemce wyjdzie na spacer.

Awatar użytkownika
anza

04 paź 2008, 13:29

Glizdunia no chyba po R bo on jak był mały to siwy zupełnie był :-D takie białe włoski ma na zdjęciach a teraz to same widziałyście że nie za bardzo...

co do naszej kłótni z R to już oki chociaż długo mnie trzymało... ale jednak zmęczenie, stres, problemy finansowe i zespół przed @ robią swoje :ico_puknij: ale wkurzył mnie na maxa :ico_zly: a poszło oczywiście o pierdołę, że źle mu odpowiadam na pytanie!!! bo on o coś zapytał a ja nie odpowiedziałam wprost tylko zaczęłam się rozwijać i go wkurzyło że już chce mieć odpowiedz natychmias a ja mu tu gadam... no to ja mu na to że nie wiem co mam mu odpowiedzieć i dlatego głośno myślę a on swoje że chce usłyszeć to i to... :ico_zly: no tak mnie wpienił że aż się poryczałam :ico_wstydzioch: czasami jakieś ma takie zapędy dyktatorskie :ico_szoking: :ico_puknij:

no dobra to sie rozpisałam bez sensu :ico_oczko:

Massumi Sikorka Glizdunia Zbora - ślicznoty te wasze dzieciaki i mądre i zdolne i w ogóle ach..... :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2008, 13:39

Hej!

Anza śliczną macie córeczkę...no a kłótnie jak kłótnie, pewnie Tobie gorzej się z tym oswoić, bo Wy tacy zgodni zawsze...ale będzie dobrze...patrz, my ciągle koty drzemy, a jakoś ciągle razem...na razie oczywiście :ico_haha_01:
Glizdunia oj jak ja Wam tego nexta zazdroszczę...no i radio mówisz....to już widzę, że chłopa dziś nie masz w domu :ico_haha_01:
Lady o kurka, dopiero Matiego dopadło? ja pierdzielę...no to klops...ale bynajmniej już wiedzą co robić...zdrowia!!! a Milkę uściskaj...wytrzymać trzeba te cholerne zęby!!!
Kamizela ja bym poszła bez Wiktorka...jak masz i możesz go z kimś zostawić, to zostaw. PO co masz się tam męczyć i za nim biegać?

u nas tak sobie...Hanka w nocy 2razy popłakiwała...rano wstała dupą do góry i marudziła do 13!!! mam jej dziś p[o dziurki w nosie...
do tego...nie przysłali mi jeszcze biurka do manicure! :ico_zly: czekam też na lakiery do paznokci...i co będzie jak ktoś przyjdzie w poniedziałek a ja nadal bez tego będę???
no i jescze ulotki jedziemy dziiś rozwieźć i też mnie to :ico_zly: bo przecież w sobotę o tej porze to ja mogę sobie je w nonono wsadzić...bez sensu!!! normalnie mam :ico_placzek: na końcu nosa...i jeszcze do tego wszystkiego...zostawiłam mój fartuszek w starej pracy i też go nie mam... :ico_placzek: nonono, nonono, nonono!!!
mam dziś fatalny dzień, po prostu masakra...niech mnie ktoś przytuli... :ico_noniewiem:

jadę zawieźć kosmetyki i sprzęcior i może wreszcie zrobię zdjęcia...
na razie moje panie!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2008, 13:47

zborra i tak chyba zrobimy, pójdziemy bez małego, też nam się coś od życia należy :ico_haha_01: Walniemy po kielonku :ico_oczko:

To ja cię tulam mocnooooooooooo, całuję, czekam na foty gabinetu i w ogóle to zazdroszczę ci tak pozytywnie oczywiście - silna z ciebie babka, otwierasz włąsny biznes, będziesz panią samej siebie, będziesz robić to, co lubisz. Brawo. I głowa do góry, będzie dobrze :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anza

04 paź 2008, 14:36

To ja cię tulam mocnooooooooooo, całuję, czekam na foty gabinetu i w ogóle to zazdroszczę ci tak pozytywnie oczywiście - silna z ciebie babka, otwierasz włąsny biznes, będziesz panią samej siebie, będziesz robić to, co lubisz. Brawo. I głowa do góry, będzie dobrze
Amen :-D

[ Dodano: 2008-10-04, 15:21 ]
no tak jak mnie nie ma to piszecie na potęgę a jak tylko się zjawię to Wy znikacie... hmmmm

Zbora pokazałam wczoraj R Twoją Hubkę jak wierszyk mówi bo cudna jest :-D :ico_brawa_01: no i stwierdziłam że chyba muszę jakąś edukację uskutecznić bo moja to tylko "mama" i "tata" mówi w tym "tata" na tatę i wszystko inne a "mama" tylko na mnie :-D

no i wiecie co, dziś miałam rozmowę z moją mamą na temat nauki robienia na nocnik [Doris witaj w klubie...]... oczywiście ona jest niezadowolona, że my jej jeszcze nie uczymy i nie sadzamy cały czas... a kiedy ja mam ją sadzać jak ja nawet nie wiem kiedy ona kupę robi, że o siku to nie wspomnę - nawet miny nie zmienia... a często w innych porach dnia... no i w tygodniu nie ma mnie w domu do popołudnia więc w ogóle nie weim co się dzieje...

ech chyba takie prawo babć że zawsze muszą wtrącić swoje 3 grosze...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2008, 15:29

zbora no to w poniedziałek wielki dzien?otwarcie zakładu?no kurcze..swietnie ja trzymam kciuki za multum klientek, za zapisany terminami kalendarz i wogole!! :-)

anza Igusia jest swietna i dopatrzyłam sie tej samej koszuleczki co ma Mila :-) a ty dojezdzasz 60 km w jedna strone?maskara, to tak jakbym ja sobie znalazła robote w Katowicach, o nie ja bym nie dojezdzała, no chyba ze zarobek byłby wart zachodu... :ico_noniewiem:

Mila dzis poszła na sliczna prawie dwu godz drzemke, a juz myslałam ze bede przechodzic to co kamizelka z Wiktorkiem..uff..

kamizela a wy moze faktycznie idzcie na ten chrzest sami, tzn mozecie wziac malego np do kosciola, chyba ze godzinna msza to za długo dla niego zeby nie rozrabiał, a na imprezke sami :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-04, 15:32 ]
anza ja chyba poczekam az pojde do pracy i Mila zajmie sie babcia, bedzie miała przynajmniej co robic..nauka siusiania i kupkowania na nocnik, a ja w domu zadbam tylko o to zeby sobie utrwalała..o ile tak pojdzie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 paź 2008, 15:55

no milo tak cos poczytac po powrocie z pracy...

Zborra,czekam na fotki z Twojego nowego miesca pracy i na relacje z pierwszego dnia!!! :-D :-D :-D :ico_brawa_01: a pamietasz ile bylo gadki o tym czy cos otwierac czy nie,czy sie oplaca i wogole a tu juz wszystko gotowe!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

nocnik,ja narazie czekam na jakis znak od Mayci,czesto siada zeby sobie poudawac ze sika :ico_haha_01: ale nic nie stworzyla nam jeszcze....wiec moze kiedys nas zaskoczy!!!

Awatar użytkownika
anza

04 paź 2008, 16:29

ja chyba poczekam az pojde do pracy i Mila zajmie sie babcia, bedzie miała przynajmniej co robic..nauka siusiania i kupkowania na nocnik, a ja w domu zadbam tylko o to zeby sobie utrwalała.
:ico_brawa_01: hheeheh dobry patent :-D

no ja też pamietam jak Zbora się zastanawiała co tu zrobic, czy wyjeżdzać czy coś swojego otworzyć i proszę jak szybko poszło :ico_sorki:

ja dojeżdzam za marną kasę bo jednak mi zależy na zawodzie swoim i kierunku który sobie wybrałam
nie chciałam robić czegoś czego nie lubie albo na czym sie nie znam no i tak wyszło...
chociaż do dzisiaj nie jestem pewna czy dobry ten mój zawód dla mnie, no ale cóż, ja to taka kobita jestem, zmienna i trudno mi dogodzić :-D :ico_oczko:
a tak na serio to ja nawet przez długi czas nie szukałam już nic w Łodzi więc pewnie dlatego nie mam tu pracy... a ostatnio znowu zaczełam i może się uda przenieść :-)

a z tym nocnikiem to ja sadzam Igę jak mi się przypomni ale ona sobie posiedzi nawet czasami postęka :ico_haha_01: ale nic więcej z tego nie wynika oprócz tego, że jak zapytam 'gdzie się kupkę robi?' to pokazuje nocnik :-)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2008, 16:36

Wiecie co... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ja dziękuję za Wasze wsparcie i miłe słowa i w ogóle za wszystko...ale dziś to już totalny dół, z godziny na godzinę większy... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
pojechaliśmy, ustawiłam kosmetyki...okazało się, że kilka drobiazgów muszę jeszcze dokupić nie wiem, może jutro...
potem pojechaliśmy odebrać naklejkę na tablicę reklamową pytam J czy sprawdził..tak...no dobra...oczywiście nam naklejanie nie szło, więc musiał mój ojciec przyjechać... :ico_noniewiem: nakleiliśmy...wszystko piko bela...i co? czytam nonono, czytam...a tam zamiast metamorfoza to m a t a m o r f o z a! :ico_zly: :ico_olaboga: :ico_placzek: i nonono zbita....biegiem poszłam zobaczyć na ulotki, bo zostawiłam w 3miejscach...bo J oczywiście z ojcem oburzeni na wykonawcę tego szyldu...ale na ulotkach to samo, więc okazuje się, że to J zjebał sprawdę!!! :ico_zly: to teraz mam wsiurski szyld i brak ulotek, bo w niedzielę to raczej nigdzie i nikomu ich nie zostawię...do tego skończył się ojcu tusz w drukarce i na palcu se chyba je wydrukuję...super co?

no...a tak poza tym...
Anza każda babcia to samo widzę...z uporem maniaka narzuca swoje zdanie...no tak, ale jak Ciebie w domu nie ma to jak masz Iguśkę uczyć???
Kamizelka :ico_sorki: dziękuję...
a moja mama widzę zabrała Hubkę na spacer...i też upatry osioł znów wzięła grubą kurtkę... :ico_zly: ciekawe co jej ubierze zimą przy mrozie...? och te babcie...

dobra, bo dziś jestem na skraju wytrzymałości...J co prawda wydrukował już literkę i pojechał ratować szyld...ale już jestem wściekła na maxa...do tego ciągle myślę o tym stioliku do manicure...

idę, bo Hubka wróciła, pa!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”