Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

04 paź 2008, 21:44

miszka dla swojego dzieciaczka jestes najwspanialsza mama na swiecie wiec nie mysl tak sama przechodzilam chwile zalamania wiec wiem co to znaczy z kazdym dniem bedzie coraz lepiej tylko musicie sie wspolgrac
KOCHANA NAPEWNO JESTEŚ SUPER MAMĄ , TYLKO TROCHE ZMĘCZONA , GŁOWA DO GÓRY
Dziekuje Wam dziewczynki,ale mam dzis chyba jakis kryzys.Siedze i rycze,tak bardzo ja kocham,a nie mam do niej cierpliwosci :ico_placzek: Musze chyba przeczekac,jestem chyba faktycznie zmeczona,bo ona przeciez nie placze duzo,a ja i tak nie daje rady :ico_placzek: Moze jutro bedzie lepiej...

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 paź 2008, 21:59

iwona83 DZIĘKUJE SERDECZNIE ZE ZAGLĄDASZ DO NAS I KIBICUJESZ
NIE DZIWIE SIĘ ZE JAK OGLADASZ FOTKI TAK SŁODKICH MALUSZKÓW TO ZNOWU CHCIAŁABYS MIEĆ TAKIE MALEŃSTWO TWOJA CÓRECZKA TO JUŻ TAKA DUŻA KOCHANA PANIENKA :-D

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

04 paź 2008, 23:33

mmarta, kochanie!!! pokazałam mojemu chłopu wasza fotkę ślubna na nk, a potem fotę Iguni i stwierdził ze kopia tatusia :ico_brawa_01: cudo!!!! na pewno jest dumny!!!

Awatar użytkownika
miszka

05 paź 2008, 09:08

Witam z rana!
Nie zmruzylam dzis oka,dramat jakis,nie wiem jak dlugo bede walczyla z tymi cyckami.Staralam sie nie dawac butli,efekt jest taki ,ze nie wiem jak sie nazywam,wiec zaraz grzeje butelke.No ona sie nie najada,w ogole po tym cycku wymiotuje,ulewa no i marudzi,nie spi :ico_placzek: Nie wiem,ktory to juz raz mysle ze poleglam z tym karmieniem :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

05 paź 2008, 09:42

Dziekuje Wam dziewczynki,ale mam dzis chyba jakis kryzys.Siedze i rycze,tak bardzo ja kocham,a nie mam do niej cierpliwosci Musze chyba przeczekac,jestem chyba faktycznie zmeczona,bo ona przeciez nie placze duzo,a ja i tak nie daje rady Moze jutro bedzie lepiej...
nie martw sie kochana ja tez mialam wczoraj kryzys!!!! :ico_placzek: pokłuciłam sie z mężem nawyzywałam go ze mi nie pomaga i wogóle ,poszłam do sypialni i wyłam jak głupia,sama nie wiedzialam o co mi chodzi!!!! :ico_placzek: ale ja mysle ze to na pewno zmęczenie,nie przespane noce i w ogole,taki mały kryzys!!! to na pewno hormony :ico_placzek: u mnie dzis lepiej tak jakbym była bardziej wypoczęta,przeprosiłam nawet mojego męża :ico_placzek: bo tak na niego skoczyłam,a przeciez on utrzymuje nas i całą chałupe i stara sie jak moze,nawet zakupy biedny robi do domu!!!
miszkaa tak w ogole to na pewno jestes dla swojej niuni najkochańszą i najlepszą mamą na świecie !!!!! :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2008, 10:27

Witam

wiecie co musze Wam powiedziec, ze jednak to byla wina cyca, ze moj synek ciagle plakal i plakal, odciagnelam pokarm i dalam mu z butelki i zasnal jak aniolek, spal i po 3 godzinach obudzil sie na jedzonko, a ja za ten czas posprzatalam i mialam w koncu czas dla siebie :ico_brawa_01:

Dzis sie prezy i placze troche, nie moze kupki zrobic, a ja nie moge mu pomoc bo nic na kolki nie mam :ico_placzek:

mmarta ja podaje malemu witamine D dostalam w szpitalu opakowanie tabletek i od 10 dnia zycia musze podawac, tak kazali mi w szpitalu

miszka ja tez wczoraj stracilam cierpliowsc do synka, bo wypluwal smoka, tak machal rekami i sie wiercil, ze wywalal smoka i sie denerwowal, a ja razem z nim, ze nie umie ssac i ciagle mu ten smok wypada :ico_placzek: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-10-05, 10:30 ]
Acha mam jeszcze jedno pytanie odnosnie kapieli- my jeszcze nie kapalismy, bo czekalismy az pepuszek odpanie noi juz mam dosc czekania i chcialabym dzis malego wykapac ale nie wiem ile wody trzeba wlac do wanienki :ico_wstydzioch: moja polozna jest na urlopie, miala przyjsc na zastepstwo jakas inna i wyobrazcie sobie, ze nawet nie zadzwonila, a jak my dzwonimy to nikt nie odbiera, ani na domowy ani na komorke, paranoja normalnie :ico_olaboga: i jestem zdana tylko na siebie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
miszka

05 paź 2008, 10:50

nie martw sie kochana ja tez mialam wczoraj kryzys!!!!
Dzieki za pocieszenie kochana,ja nie wiem jak to dalej bedzie ,mam nadzieje ze lepiej,czekam na mame z utesknieniem,przyjedzie w sobote,ie potrzebuje pomocy przy Natalce ,bo nie ma jak mi w sumie pomoc,nie moze za mnie nakarmic cycem,ale psychucznie na pewno odreaguje.Ja tez troche dlatego fiksuje,ze moj Artur nic a nic mi nie pomaga,no moze przytrzyma mala podczas kapieli,to tyle.
miszka ja tez wczoraj stracilam cierpliowsc do synka, bo wypluwal smoka, tak machal rekami i sie wiercil, ze wywalal smoka i sie denerwowal, a ja razem z nim, ze nie umie ssac i ciagle mu ten smok wypada
No dokladnie,to juz mnie w ogole zabija,wiesz ona ssie tak lapczywie tego smoka z glodu,ze az jej wypada,a ja slecze nad tym luzeczkiem i wkladam,az w koncu trace cierpliwosc i robie butelke,potem smoczek juz jej nie potrzebny.
ale nie wiem ile wody trzeba wlac do wanienki
Wlej Pati tyle zebys sie nie bala tej ilosci,zaufaj intuicji.

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2008, 12:12

nocka `z glowy-mala caly czs cyc-miala ciagle wiatry albo jej jezdzi w brzuszku ze szok :ico_olaboga: brzusio ja pewnie boli :ico_placzek: ona tylko przy cycu spokojna :ico_sorki:
zircakurde niedosyc ze sama widze to wszyscy mi mowia ze miniaturke marcina urdzilam :ico_haha_01:
on sam jest mala tak zachwycony :-D
w nocy jakos nie mam na nia pomyslow :ico_noniewiem: i tak juz spi u nas w lozku :ico_olaboga: mala terrorystka :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-10-05, 12:13 ]
Ej a wasze jeszcze maja pepki-bo mi sie wydaje ze Idze juz odpada :ico_szoking: i nie wiem czy to nie za wczesnie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Agusia1982

05 paź 2008, 13:21

nam pępuszek odpadł po tygodniu,i teraz jest juz super zagojone!
Pati85 nalej wody tyle żeby pupcia była zamoczona i trzymaj pod paszką na jednej ręce,a jak pępuszek sie zamoczy to osusz go śmiało po kąpieli patyczkiem do uszu do okoła i nie bój sie to nic nie boli! a my zrobiliśmy male przemeblowanko w sypialni z łóżeczkiem i mój skarbek śpi jak susełek,chyba stał w złym miejscu!

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2008, 18:16

:ico_noniewiem: widze ze dzisiaj wszyskie zajete :ico_olaboga:
ode mnie wyszla wlasnie polozna :ico_noniewiem: mala spadla a dzis ja wazylysmy i ma juz wiecej niz po urodzeniu :ico_brawa_01: nic dziwnego jak ona caly dzien je :ico_olaboga:

Wróć do „Przedszkolaczki”