co ja to mialam napisac hmm....Maye usypia tatus dzis....ze niby szybciej mu idzie,no zobaczymy...
ale zabawka szla z nami az do lazienki do kapieli...naprawde fajna....bynajmniej dla Mayci i pewnie na dlugo bedzie bo od 1-5 lat przewidziana
...wiec zakup dlugoterminowy...i droga ale skoro kasa byla to wole to niz jednak wizyte w spozywczaku bo za woreczek winogron,kurczaka,2 piwa i 3 chleby mam te zabawke na dluzej
.....wiec jakbyscie nie mialy pomyslu na swieta to polecam!!!zawsze rodzinie mozna podpowiedziec
Zborra,no to kombinuj z tym necikiem!!!i jescze w radiu mozesz sie oglosic!!!
Jagodka,a wiesz ze mozesz miec racje z ta syslekcja....to nic tak wielce strasznego.....kurka,tylko czemu niczego nie mozna tak konkretnie stwierdzic nie?
Massumi,no wlasnie w czym spi Ulka?
Lady,fotke poprosze i Milke tez pokaz w nowej grzywie!!!
[ Dodano: 2008-10-07, 21:44 ]
Octavi witamy witamy po raz kolejny...dziwnie mialas z tym bledem....a forum wizaz???kurka ja za bardzo nie wiem o czym mowisz...mozesz mi linka podac?moze ja sie kiedys gdzies pozapisywalam jakos?ale nie mam pojecia...moze w ciazy jak lenistwo sie panoszylo
Massumi,aha czyli juz doczytalam...panowie w parku??!!
....no 2 sem to krotko,kasy duzo ale zrobisz i masz...jakby co to robote latwiej znajdziesz nie?