kurde nic nie ma takiego w BristoluJak nie znajdziesz w necie to popytaj znajomych

zapytam sie

Nie mam pojecia czy mi cokolwiek dadza ale ja tam wysylam wszystko

wlacznie z mieszkaniem socjalnym

[ Dodano: 2008-10-07, 18:22 ]

kurde nic nie ma takiego w BristoluJak nie znajdziesz w necie to popytaj znajomych
Nie mam pojecia czy mi cokolwiek dadza ale ja tam wysylam wszystko
wlacznie z mieszkaniem socjalnym
Z city Concilu,trzeba isc i powiedziec ze chcesz form na mieszkanie,takiz zolty wielki z 12 stron,a co niech daja,jak dostane to sobie wyremontuje,bo juz mnie nikt nie wywali z tamtad i juz.Max 8 lat sie czeka,mozesz dostac nawet za miesiac jak masz fuksa.Mankament jest taki ze najczesciej to jest w bloku socjalnym ale ja mam to w nonono,wazne ze mojeoj o to nie wyslalam a na to skad druczka wzielas
Jej faktycznie jakos tak prawie wszystkie we wtorek tydzien po tygodniu,nawet nie zauwazylamale sie nam torcikow dzisisj nazbieralo
moze tutaj znajdziesz cos podobnego,bo to biuro SOS jest bjednak tylko w Southampton http://www.polski-bristol...ang,iso-8859-2/
boze ja nawet o tym nie mysle -ale Ty mialas cc to co innego ja porod naturalny i do tego jeszcze kleszcze do teraz boliPiotrek codziennie sie mnie pyta kiedy znow zaczniemy sie przytulac mi jakos ochota odplynela na te sprawy, nawet sama nie wiem kiedy mozna...........
musze sie tam wybraccity Concilu,trzeba isc i powiedziec ze chcesz form na mieszkanie
ZircaCzesc witam sie jako pierwsza z nowina od Zircy
Ja na pierwszym bylam godzine,ale Natalia miala 3 dni wtedy jak skonczyla tydzien to juz po 3 godziny bylamna ile chodzilyscie na pierwsze spacerki??
Natalce tez tak ropialo ,juz przeszlojedno oczko jej tak strasznie ropieje a ta durna polozna mowi mi ze to spioch
mnie nie bylo bo pogoda piekna wiec chodzilysmy po parkach pol dnia ,ona to po prostu uwielbiadziewczynki zajete...bo tak cicho tutaj
A ja ja porzadnie nakarmie przed wyjsciem z domu i jazda na 3 godziny,Artur z nia w niedziele byl ponad 4 ,a ta spala jak aniolek,tylko weszli do domu ,obudzila sie i doila cyce pol godzinyto masz fajnie bo moja sie wydziera jak jest glodna obojetnie czy jest w domu czy w wozku na spacerku i sie denerwuje z nia daleko chodzic ze sie zrobi glodna i nie bede miala jak jej nakarmic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość