o mój panie trzy cesarki???????
 a ja sie przed tym bronie rękami i nogami
  a ja sie przed tym bronie rękami i nogami   
 zaraz napisze do Anuszki skoro nikt inny nic nie wie co u niej

i przerazenie co robic ? dawali mi codziennie kroplówki z 5% glukozy 1000 ml i ursofalk. wyniki spadły do ALT 120 wiec ładnie pózniej spadły na 110. Ale któregos dnia znowu skoczyły na 120 i zebrali sie lekarze i zdecydowali o cesarce bo jak wyniki skoczyły mimo leczenia tzn ze nie da sie juz opanowac cholestazy to było w sobote a w pon cesarka i dyby mi zrobili cesarke w sobote to moze mój synek nie miałby zakarzenia a tylko lub az zaburzenia oddychania. mósiał dostawac antybiotyk ze wzgl na to zakarzenie. ale dzieki Bogu jest juz wpozadku
 i przerazenie co robic ? dawali mi codziennie kroplówki z 5% glukozy 1000 ml i ursofalk. wyniki spadły do ALT 120 wiec ładnie pózniej spadły na 110. Ale któregos dnia znowu skoczyły na 120 i zebrali sie lekarze i zdecydowali o cesarce bo jak wyniki skoczyły mimo leczenia tzn ze nie da sie juz opanowac cholestazy to było w sobote a w pon cesarka i dyby mi zrobili cesarke w sobote to moze mój synek nie miałby zakarzenia a tylko lub az zaburzenia oddychania. mósiał dostawac antybiotyk ze wzgl na to zakarzenie. ale dzieki Bogu jest juz wpozadkuWróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość