[ Dodano: 2008-10-09, 14:00 ]
http://niemowle.onet.pl/pl_PL/read_article.php?id=1093
Tu jest ten artykuł

Ryż z jabłkamiDziewczyny, kompletnie nie mam pomysłu na obiad, może mnie któraś zainspiruje?Co dziś serwujecie?
DziękiPinko to trzymam kciuki za szybkie wynajęcie mieszkanka i sprzedaż mebli brata.
Niestety, nie wiem, dlatego jak zobaczyłam taką cenę, to kupiłam dwie paczki (tyle tylko uniosłam z zakupami), ale może dokupię jeszcze.Pinko, pisałaś o huggiesach w biedronce po 29,99, nie orientujesz się do kiedy jest ta oferta?
Tyle dobrze, pewnie jesteś niewyspana.jak usnela o 5 to spalysmy do 10 przynajmniej tyle
U nas też, bardzo przyjemnie, więc po drzemce idziemy na spacerek.u nas babie lato, sloneczko i cieplutko!!
Trzeba brać ile się uniesieta oderta z pieluchami jest zawsze do wyczerpania zapasów-a one szybko się kończą...
Krótko był kochany ten Twój mężczyzna. Czasem te nasze chłopy nie rozumieją, Oni myślą, że my w domu z dziećmi to nic nie robimy, wylegujemy się, śpimy, a obiadki się same gotują.a on sobie śpi.. i wysypia sięA ja mam być jak robot,któremu nigdy nie siadają baterie i na każde zawołanie muszę się "stawić".. czasem ze zmęczenia to już ręce opadają.
Ziemniaczek, marchewka, groszek i pierś z indyka i dodatkowo było troszkę pomidorkaI co robicie maluszkom dzisiaj na obiadek?
RewelacjaAczkolwiek moja kuzynka tak wychowała męża że przynosił jej w nocy małą do karmienia , czekał aż się naje i odnosił spowrotem do łóżeczka.
Coś w tym jest, oby tylko szybko im przeszło.Na skrzynke mailową dostałam kiedys artykuł z Pampersa że dzieci w wieku naszych maluchów maja tki okres, że znów zaczynaja sie budzić w nocy. I nie jest to spowodowane tym że są głodne czy cos im dolega. Po prostu budzą się, zobaczą że nie ma mamy i wiedzą małe cwaniaczki, że jak zawołaja to mama przyjdzie. A wtedy można się bawić. Tak mniej więcej napisali. Coś w tym musi być.![]()
no my już u trzech byliśmy a dzisiaj u jeszcze innego i ten wkocu powiedział konkretnie co i jak, wiem chociaż że około półtora miesiąca tosię zrasta i kupiliśmy stabiizator na tą nogęMoże do innego lekarza się przejdźcie, może prywatnie będzie lepiej, bo tak nie powinno być, wydaje mi się, że powinno się zrastać.
no kurczę dwa razy dzisiaj koło Biedrony prejeżdżałam i nie zajechałam ale jutro nieomieszkamByłam dzisiaj w biedronce i kupiłam dwie paczki huggiesów, bo są po 29.90!!!!
to napewno Mariola Wam przywiezie i będziecie jeść codzienniepolska kielbasa az mi sie marzy
Muszę się pochwalić, dzisiaj po śniadanku posadziłam Ulę na nocniczek, trochę protestowała, ale zajęłam ją zabawkami i zrobiła ładnie siku i kupkę
w photoshop'ie, trochęciężki jest do zaznajomienia się ale z poradnikami można coś zdziałaćRenia mam do ciebie pytanko -w jakim programie obrabiasz fotki?bo strasznie mi sie podoba jak przerobilas fotki co masz na nk.
no to ładnie Wam policzylidzisiaj za prąd 250zł
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość