Czesc dziewczyny ja sie tylko witam i zmykam lece z pieskiem a zaraz pewnie mariola przyjedzie maja byc na lotnisku o 9.40
nocka anwet nie taka zla jak sie zapowiadalo wstalysmy przed 8 wiec zdarzylam juz posprzatac
zycze milego dzionka
Kamilek też ale dałam mu wieczorkiem kaszke do picia tak na gesto i pewnie dla tego.Ula dzisiaj przespała całą nockę obudziła się dopiero o 6:40, wstała w łóżeczku i zaglądała do nas, więc ją wyjęłam i wzięłam do nas MOgłoby tak być co nockę
Ulcia jaką ma słodką minke jak pozuje do zdięcia,A tu fotka ze spotkania:
ukradli nam 1.000euro z konta bankowego
A jaka jest różnica między kubkiem niekapkiem a z dziubkiem?wpadłam tylko się pochwalić że Artur umie pić z butelki z dziubkiem jak z niekapka mu nie wychodziło bo tylko gryzł to z tego ładnie pije
taka sklepowa, kubuś play np. ma taką, czy różne wody. No niewiem jak to wytłumaczyć. Ja kupiłam Capy junior i właśnie taką 'zakrętkę miało'. Mam nadzieję że wiesz o co mi chodziRenia, co to ta butelka z dzubkiem
chyba nie ma żadnej ale Artur pić nie chciał. Może to że dziubek niekapka miałam podłużny a ten ustnik jest taki walcowaty, no jak smoczki jakie on maA jaka jest różnica między kubkiem niekapkiem a z dziubkiem?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość