witam i ja :)
ja mam codziennie pobudki ok. 5:30-6:00 i potem jest już raczej albo tylko przysypianie, albo trzeba wstać...
ale nie mogę narzekać, bo mała przesypia większość nocy bez pobudek... wczoraj usneła ok. 22:00 i obudziła się dopiero o 5:30, czyli 7,5 godziny przespane ciurkiem, więc nawet jak Pan wstaje rano do pracy, to budzi się najpierwszy i nie musi spać w innym pokoju
Zamówiliśmy nowe mebelki do dużego pokoju, będą za jakieś 2 tygodnie, a większości starych juz sie pozbylismy, wiec niezly sie teraz zrobil luzik...
pokaze Wam, są ładne i tanie :)
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=448040838
mam nadzieje, ze nie bedzie z nimi zadnego problemu tak, jak z notebookiem, bo tego juz bym nie zniosla...
co do ślinienia i wpychania rączek do buzi - moja też tak robi, ale tylko jak jest glodna albo wypadnie jej smok, wiec to raczej nie na zabki, bo chyba za wczesnie na zabkowanie, chociaz roznie to bywa...
dziekuje za zyczenia dla Zuzi :)
JAGNA - dzisiaj zyczenia dla Twojej Emilki :) Macie dzis wazny dzien :) Czekamy na fotki :) A ja mam pytanko - ile zaplacilas za ubranko do chrztu?? Ciekawa jestem ile takie rzeczy kosztuje mniej wiecej... moze sprawdze na allegro...
We wtorek planuje wreszcie pojechac do W-wydo mojej ginki... Te piersi tez jej pokaze, zobaczymy co ona na to...
No i musze sie zapytac co z moja szczepionka przeciwko wirusowi HPV, bo dostalam w zeszlym roku pierwsza dawke, a potem zaszlam w ciaze... miala mi nie przepasc, oby!!!!!
stawiam kawkę (ja mam Inkę) i ide się umyc dopoki Zuzia nie marudzi :)