ja bym się nie odważyła! tak chcę i to bardzo drugiego bąbla, ale za jakieś 2-3 lata.meggi_24 napisał/a:
A tak poza tym to sobie ostatnio myślała, że nawet fajnie było by mieć teraz drugie dzieciątko.
tez tak sobie mysle
Trzymamy, będzie dobrzeJak na razie śpi ale co będzie dalej Trzymajcie kciuki, moze sie uda
no mnie najlepiej pasowałaby jakaś sobotaeVe, to kiedy się spotkamy, jesteś kobieta pracująca to podaj termin ja się dostosuję
hehehe kciuki trzymaneTrzymajcie kciuki, moze sie uda
ojej a dlaczego, skąd to się wziłło, nerki nie pracują jak trzeba?ma bakterie w moczu.
Trudno powiedzieć skąd. Zobaczymy jak to będzie po antybiotyku.ojej a dlaczego, skąd to się wziłło, nerki nie pracują jak trzeba?
A co miał założone?? Wogóle przykrywałaś go czymś??nocka była taka ,ze antos ładnie spał w łóżeczku, karmiłam go i znowu do łóżeczka tylko za mało go ubrałam i był chłodny a nie miałam kołderki przyszykowanej więc do mamy pod pierzynkę wrócił Dzisiaj będę na chłodek przyszykowana
A więc miłego spotkanka i czekamy na fotki :)A jutro do Agasza jedziemy,
No to tak jak u nas. Za 2-3 latka :)ja bym się nie odważyła! tak chcę i to bardzo drugiego bąbla, ale za jakieś 2-3 lata.
pajacyk i przykryty był rożkiem bo ja teraz jako kołderkę na dzień go uzywam. Ale pod prawdziwą kołdrą było ok.A co miał założone?? Wogóle przykrywałaś go czymś??
ja smaruję zawsze, rano jak wstaje i przemywam mu buzinkę i rączki to też smaruję. No i na spacerki też zawsze smaruję. Tak samo jak i siebieDziewczyny smarujecie czymś maluchy po kąpieli? JA ostatnio zorientowałam się,że od dawna niczego juz nie używam mimo,ze mamy jeszcze oliwki i balsamy. No i chyba na spacerki będzie trzeba zacząć bużkę smarować.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość