czesc dziewczyny
Moja ciocia pracuje w banku w Gdyni w Millennium i wiem że już od tego poniedziałku nie dają 100% kredytu na mieszkania- tylko 80% , a 20% trzeba miec wlasnego wkladu. Ponoc ludzie sa niezle wkurzeni, poza tym leci w dol zlotowka a umacnia sie waluta obca, ludzie ponoc wycofuja pieniadze z banku, likwiduja lokaty i fundusze inwest. Ciocia mówiła mamie ze jedna babka 3 lata temu wplacila na fundusz 10.000.000zl a teraz ma tylko 600.000zl MASAKRA!!!! Tyle kasy stracic
Ale ponoc jeszcze w PKo Sa daja 100%- najwazniejsze jest zeby jak najszybciej zlozyc wniosek kredytowy i zeby go puscic do analityka. Ale faktycznie jest zle, nawet bardzo.
Dziewczyny wkleje fotki po slubie, jak sukienke bede miala ubrana i wloski fajnie zrobione. Przygotowania do slubu ruszyly pelna para- Greg i nasze matki wszystko zalatwiaja, ja na ogol spie albo jestem w wc. Raz mam lepsze dni a raz gorsze
Jak tylko troszke sie sytuacja u mnie ustabilizuje to wpadne na dluzej
A dziewczyny ktore chca brac kredyt mieszkaniowy niech biora go szybko, bo za miesiac moze byc zapozno.
Milego dnia
[ Dodano: 2008-10-11, 16:29 ]

Tak będzie wygladać nasza sala slubna- bedzie 120 osob, wiekszosc to rodzina pana mlodego. Bardzo podobaja mi sie rozowe dodatki, ale taki wyplowialy roz. Kwiaty beda tez rozowe i biale- roze biale i rozowe gerbery
[ Dodano: 2008-10-11, 16:36 ]
a tak przystrojone stoly;