Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

13 paź 2008, 11:05

:ico_tort: dla Majki......................i wszystkiego naj.......................................
Rosną te nasze dzieciaczki.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2008, 11:09

Jagna30, dziekujemy - no rosną, aż trudno uwierzyć :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2008, 13:54

Witam :)

MARGARITA - :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Majki :)

JAGNA - widzialam zdjecia z chrzcin na N-K :) Rezczywiscie, mala wygladala slicznie :)

SHOO - widoki z okna przecudne, tylko pozazdroscic :)

ja bylam dzisiaj u lekarza w W-wie... wszystko jest ok, czusciutko, dostalam recepte na CERAZETTE, czy jak to tam... :ico_sorki: :ico_sorki:

wywolalam gince dwa zdjecia Zuzi na pamiatke z podziekowaniami za opieke przez 9 m-cy, ale sie cieszyla :-D :-D :-D bylo jej bardzo milo...

SZKRAB - zagladaj czesciej :) :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2008, 14:25

margarita83, :ico_tort: ode mnie tez tort dla Majki :-D
fajne zdjecie masz w podpisie, wywoluje usmiech na twarzy :-)

Jagna30, rzeczywiscie Emilka wygladala przeslicznie :-) i super, ze nie plakala w kosciele, wie jak sie zachowac ;-)

my wlasnie wrocilismy ze spotkania z Polkami w Gibraltarze :-) super bylo! swietne dziewczyny.. wypilysmy po kawce, poplotkowalysmy i przezylysmy atak much :/
nie wiem skad ich tyle sie nagle wzielo, ale mnostwo ich wszedzie i takie agresywne sa, ze szok :ico_szoking:
Jaspi byl grzeczny, spal caly czas... obudzil sie na karmienie i ucial komara :-)
teraz sobie lezy i zaczepia pluszowego psa :ico_brawa_01: zlote dziecko...

ale sie nachodzilam, zaraz cos wszamam :-)
do potem!

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

14 paź 2008, 18:31

:):)

Cóż za zmiany :ico_szoking:

Dzisiaj z moim K. bylismy w por. preluksacyjnej na usg bioderek.Naszczęście nie mam się czym martwić...mała ma byc na noc szeroko pieluszkowana,a w dzień mamy jak najczęściej kłaść ją na brzuszku.

margarita83, a jak twoja @...?Skończyła się już..?A jak tak ile trwała...bo ja mam już 13 dzień...aż mnie nerw bierze...bo końca nie widac. :ico_olaboga:
I jak sie w końcu skończy to podobnie jak Gie, musze wybrac się do gina.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2008, 21:26

margarita83, a jak twoja @...?Skończyła się już..?A jak tak ile trwała...bo ja mam już 13 dzień...aż mnie nerw bierze...bo końca nie widac. :ico_olaboga:
moja się skończyła 4 dni temu. Nawet pobaraszkowaliśmy w weekend z mężusiem :-D :-D :-D
Wydaje mi się że powinnaś pójść do lekarza, bo 13 dni to za długo.

shoo, fajne są takie spotkania.

Ja jutro idę na mrożenie a za dwa tygodnie na założenie wkładki :-)

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 paź 2008, 08:06

Witam serdecznie.Moja mala jeszcze dosypia wiec was doczytuje :-)

spozniony :ico_tort: dla wszystki :-)

Jagna rzeczywiscie wybiez sie do gina bo troche ta @ za dlugo trwa.
Ja tez musze dzis zadzwonic i umowic sie na zalozenie wkladki poki jeszcze wszystko rozciagniete i nie bedzie sie tak zakladania odczuwac :-)
A jak tam wasze maluszki kolkuja czasem bo u nas sie czasem zdarza ale na szczescie rzadko :ico_sorki: No i sabsimplex pomaga :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2008, 09:22

A jak tam wasze maluszki kolkuja czasem bo u nas sie czasem zdarza ale na szczescie rzadko :ico_sorki: No i sabsimplex pomaga :ico_brawa_01:
Majka rzadko ale podaję jej zapobiegawczo INFACOL teraz to już co 2-3 karmienie jest dobrze :ico_brawa_01: :-)
Ja tez musze dzis zadzwonic i umowic sie na zalozenie wkladki poki jeszcze wszystko rozciagniete i nie bedzie sie tak zakladania odczuwac :-)
No ja dzisiaj idę na mrożenie nadżerki, bo mi nie zginęła po porodzie, a za dwa tyg na wkładkę.
Powiedz mi szkrabku jaką będziesz zakładać??? Na ile i za ile???

[ Dodano: 2008-10-15, 09:25 ]
fajne zdjecie masz w podpisie, wywoluje usmiech na twarzy :-)
ostatnio Majka uśmiecha się coraz częściej, a jak już usiądę koło niej i zacznę do niej gadać to szok - rozkłada mnie na łopatki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2008, 12:22

czesc czolem kluski z rosolem :-D
U nas tez rzadko, a jak juz to wieczorem.. wtedy dajemy Infacol albo wode koperkowa i przechodzi. Niby na Infacolu napisane jest, zeby dawac PRZED karmieniem... ale widze, ze i tak i tak dziala, czy sie da przed, czy po... zreszta tak fajnie pozniej maly pomarancza pachnie :-D nawet jego bek pachnie pomaranczami :-D

Wlasnie widzialam w TV zdjecia dzieci z Afryki, noworodkow... takie to wszystko chudziutke z wielkimi oczami :ico_placzek:
Te nasze dzieci to wygraly los na loterii...

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 paź 2008, 13:20

margarita ja nie wiem jaka to wkladka bedzie ale na 5 latek i za 350 euro.Ale i tak sa ze wskazaniem do zmiany po 3 latach bo wtedy ilosc hormonow slabnie i lepiej nie ryzykowac i zmienic :-)

Shoo ja nawet nie ogladam takich programow bo mi strasznie szkoda takich dzieciaczkow :ico_placzek:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”