dla Majki......................i wszystkiego naj.......................................
Rosną te nasze dzieciaczki.
moja się skończyła 4 dni temu. Nawet pobaraszkowaliśmy w weekend z mężusiemmargarita83, a jak twoja @...?Skończyła się już..?A jak tak ile trwała...bo ja mam już 13 dzień...aż mnie nerw bierze...bo końca nie widac.
Majka rzadko ale podaję jej zapobiegawczo INFACOL teraz to już co 2-3 karmienie jest dobrzeA jak tam wasze maluszki kolkuja czasem bo u nas sie czasem zdarza ale na szczescie rzadko No i sabsimplex pomaga
No ja dzisiaj idę na mrożenie nadżerki, bo mi nie zginęła po porodzie, a za dwa tyg na wkładkę.Ja tez musze dzis zadzwonic i umowic sie na zalozenie wkladki poki jeszcze wszystko rozciagniete i nie bedzie sie tak zakladania odczuwac
ostatnio Majka uśmiecha się coraz częściej, a jak już usiądę koło niej i zacznę do niej gadać to szok - rozkłada mnie na łopatkifajne zdjecie masz w podpisie, wywoluje usmiech na twarzy
U nas tez rzadko, a jak juz to wieczorem.. wtedy dajemy Infacol albo wode koperkowa i przechodzi. Niby na Infacolu napisane jest, zeby dawac PRZED karmieniem... ale widze, ze i tak i tak dziala, czy sie da przed, czy po... zreszta tak fajnie pozniej maly pomarancza pachnie nawet jego bek pachnie pomaranczamiA jak tam wasze maluszki kolkuja czasem bo u nas sie czasem zdarza ale na szczescie rzadko No i sabsimplex pomaga
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości