U nas zamieszanie od rana, zbieramy się i okolo 10 jedziemy do Polanicy, na razie pogoda niezbyt fajna, ale mam nadzieje, ze sie zmieni i wyjdzie słonko

Miłego dnia wszystkim... do usłyszenia jutro.
moja kolezanka juz leciala z niemowlakiem i podobno wchodzisz do samolotu z wozkiem zaraz ci go zabieraja dzieciaka trzymasz na kolanach a jak juz wyladujesz to zaraz dostajesz wozek a i nie czekasz w kolejce na odprawe tylko wchodzi sie pierwszymJa kilka lotów mam już za sobą więc nie mam strachu. Z tymże fakt - pierwszy raz z niemowlaczkiem. Muszę mamę poprosić by zadzwoniła do Lotu dowiedzieć się jak to jest z przewozem wózka i czy jakiś bagaż Norbertowi przysługuje.
i moj tez pierwszy lot ja sie o majke nie boje bo ona nie bedzie wiedziec ze jest w samolocie to chodzi o mnie ze sie bojejak tak to fajnie, nie masz co się obawiać że będzieźle, zawsze musi być ten pierwszy lot Maji
Fakt, że pierwsze tygodnie były ciężkie bo znalazłyśmy się w nowej sytuacji i wszystkiego się uczyłyśmy, ale dla mnie w porównaniu do teraz to był to jednak łatwiejszy okres. Dziecię tylko spało i jadło na przemian, a i płacz był o wiele cichszybo pierwsze 6 tygodni było ciężkie i byłam trochę przerażona...
O, dobrze wiedziećmoja kolezanka juz leciala z niemowlakiem i podobno wchodzisz do samolotu z wozkiem zaraz ci go zabieraja dzieciaka trzymasz na kolanach a jak juz wyladujesz to zaraz dostajesz wozek a i nie czekasz w kolejce na odprawe tylko wchodzi sie pierwszym
ja lece na poltorej miesiaca moja maz ma jeszcze urlop z tamtego roku no i ja jade tydzien przed nim a bedziemy razem wracac samochodem ciekawe jak to majka zniesieA na ile Wy Iwona lecicie?
dziekuje pewnie ze sie przydal bo ja wogole nie wiem jak sie za to zabrac tzn za ten lotIwona, na pewno przyda Ci się ten link
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość