Hejka, u nas nocka nawet niezła tzn były 2 pobudki i mały płacz ale ja wstałam tylko raz. Rano Olek spał do 8.00
za to ja miałam tak zatkany nos że nie umiałam spać i od 6.30 tylko takie drzemanie
Zaliczyłam już wizyte u cioci i małej Antosi, Olkowi chyba się spodobała bo co chwile ją całował
Teraz mały spi a ja mam czas dla siebie, musialabym umyć okna bo już takie usyfione że szok, szczególnie to w kuchni , Olek czesto przez nie zagląda a jak widzi tate, babcie, dziadka albo psa to całuje szybe
Agnieszka rozczuliła mnie ta historia z TATĄ , moge sobie wyobrazić jakie to dla was ważne, W teraz pewnie ucieszony i dumny. Widać Julcia dorosła do tego , przemyślała co nieco i zdecydowała , super że to do niej należała ta decyzja i że wy nie narzuciliście jej tego wczesniej.
Mamo Zuzi dobrze że obeszło się bez awantury z powodu tej torebki, ja też nie lubie jak ktoś grzebie w moich rzeczach ale czasem do szłau mnie doprowadza jak np A chce coś co jest mojej torebce ja mówię mu "wyciągnij sobie" a on mi przynosi całą tasię i to ja musze mu to dać.
Tez jestem ciekawa jak wygląda "dorosła" Nelka
Eve nareszcie jesteś
Hi hi aż uśmiech pojawił mi się na twarzy jak czytałam o tej pralce a raczej wężach bo kurcze ty to masz jakiegoś pecha, wszystko ci się super układa ale zawsze jakieś dodatkowe kłopoty się pojawiają
Ciekawe czy mamusie zabierze, tak jak to zrobil na sprawie rozwodowej
nie no, śmiech na sali normalnie
a ta rozprawa to kiedy was czeka??
Widze że nasz wątek przeziębienie opanowało Olkowi na szczęscie juz przeszło , męzu też swoje odchorwał a teraz mnie złapało ale zero goraczki tylko katar i cholerne łaskotanie w gardle co powoduje niemiłosierny kaszel
juz mam dosyć tych chol....papierosów.
jasne masz racje, nie pozwól żeby palił, jeśli pali w domu to juz wogóle zrobiłabym z tym porzadek, co innego jak wychodzi na zewnątrz ale ja dziekuje Bogu że moja rodzinka niepaląca jest
mama sporadycznie zafajczy ale tylko u siebie i na dodatek w łazience.
Dobra na razie tyle, chyba jednak wezme sie za okna bo słoneczko się przebija.
[ Dodano: 2008-10-16, 12:18 ]
niech ma dziewczyna pare groszy na start.. co wy na to???
Nicola my też od dawna o tym myślimy, mamy odłożona kaske z chrztu i roczku dla Olka (na razie w kopercie) i nie możemy sie zdecydować czy założyć lokate, czy konto , czy może jakiś fundusz, póxniej z każdej wypłaty mamy zamiar mu dokładać do tego. Daj znac co wam doradzili w banku.
[ Dodano: 2008-10-16, 12:22 ]
na razie Szymul placze na nocniku, nie wiem czy mu tam nie wygodnie czy co? no nic na sile!!!
hihi Eve nie przejmuj się Olek tak ładnie na początku siedział na nocniku i nawet siku robił a teraz
ryk niemiłosierny, wiec też cierpliwie czekam aż " dorosnie"
[ Dodano: 2008-10-16, 13:58 ]
A wy gdzie jesteście??? Zdązyłam troche posprzątać , umyć 2 okna , nawet Olek zdążył sie obudzić a tu ani malutkiego pościka do przeczytania nie ma