Anuszka, kopnij w d.. swojego mężusia ode mnie.. co nam tu będzie koleżankę do łez doprowadzał..faceci to normalinie idioci, ale dobrze że raz na jakiś czas zmieniają się w kochane misie
Moja Zuzia śpi już przeszło godzinę, więc szybciutko zrobiłam i zjadłam obiad, ugotowałam coś i dla niej, zdążyłam też rozbić talerz
a mojego mężusia chyba dziś dłużej nie będzie bo ma jakieś szkolenie w Chorzowie.. ale luksus mała śpi a starego nie ma
Nasza historia niby banalna, bo poznaliśmy się na dyskotece 5 lat temu.. ja trochę za dużo wypiłam i dałam się "poderwać" na jakieś cienkie teksty, ale w moim przekonaniu to był tylko jeden wieczór.. przecież miał wrócić mój ówczesny narzeczony, który pojechał do Kanady zarobić na mieszkanie dla nas, bo ślub już się szykował. A tu klops, Ania się zakochała po uszy i nie chciała słyszeć o ślubie z Ł., całym jej światem stał się W.
po dwóch latach znajomości wynajęliśmy wspólnie mieszkanie, a po kolejnych dwóch latach postanowiliśmy się pobrać. Apropos wesela, było niewielkie bo 43 osoby, ale zabawa była super. Rodzice płacili wódkę, orkiestrę i knajpę a my się ubraliśmy, płaciliśmy obrączki, dekoracje, zaproszenia i takie tam, wyszło tak że każdy płacił po 1/3 kosztów. W prezencie ślubnym od moich rodziców dostaliśmy mieszkanie, a od mamy W. dostaliśmy 4 tyś na kuchnie. Nie wiem czy ona czuje się jakoś zobowiązana czy jak, ale właśnie ona chce nam na siłę pomagać. Cały czas wciska kasę a to na pampersy a to na szczepienia.. a mnie to tak wkurza, że ostatnio jej powiedziałam, że mnie stać żeby kupić mojemu dziecku fotelik do samochodu
a ona cały czas podchody robi żeby się dowiedzieć ile ja zarabiam
[ Dodano: 2008-10-16, 15:18 ]
Ale się rozpisałam, hihi
Ja to w ogole chiala bym zobaczyc wasze twarze, bo wiekszosci chyba nie widzialam
Basiu, jak można Cię znaleźć na nk?
[ Dodano: 2008-10-16, 15:19 ]
aaaa i jeszcze jedno!! nigdy w życiu nie zjadłabym królika!!!!!
Mam króliczka mojego kochanego w domu i nie wyobrażam sobie dusić mojej Pusi w śmietanie!!!! Boga w sercu dziewczyny nie macie i tyle!!!