Na panienskim bylo zajebiscie

z poczatku kazde ino patrzyly na siebie itd,ale po drineczkach zaczelo sie robic wesolo
Pokoj w ktorym byla imprezka byl zarabiscie wystrojony balony,serpentyny,mnostwo swieczek,roze poprostu pieknie,gdy weszla moja kuzynka a miala zawiazane oczy,to po chwili sie rozplakala bo tak cudnie bylo
Byl tort hihi z penisem

poprostu smiechawa (jak to mowi Madziorka),dostala prezencik,bielizne sexi,kajdanki z futerkiem i trzepaczke tylko wykonczenie to fiucik hihi
O 21.30 usadzilismy ja na krzesle na srodku pokoju a ona

o co chodzi,a tu zarabista muza taka jakas tajemnicza i wchodzi striptizer

ubrany super i zaczyna tanczyc,Kasia w szoku,czerwona i skrepowana hihi,i zaczal przy niej tanczyc ,kazal sie rozbierac itd hihi poprost czad

balsamowala go,i on udawal ze sie z nia kocha,smiechu bylu duzo poprostu ekstra zabawa,piski,oklaski itd
Mojej kuzynce bylo ciezko no bo nic nie pila bo w ciazy ale sie wczowala i dala rade,ogolnie byla zadowolona i facet jej sie spodobal poprostu trafilismy w jej typ!
Ja sie tak schlalam ze szok (nie pamietam kiedy osatatnio sie tak sciopralam),kac mnie strasznie meczy hihi,dobrze ze bratowa mnie odstawila do domku no bo pewnie gdzies na laweczce bym przycupnela i zasnela hih
Bombe mialam straszna,i krecilo mi sie w glowie normalnie obled!
Za tydzien wesele