ale sie rozpisałyście...
agnieszka te miny to Karolina ma po tatusiu hehe
mamo zuzi ale ty jestes zabiegana.. ale nie ma co sie dziwic w koncu masz dwie pociechy..
ale ty jesteś zorganizowana babka i super sobie radzisz.. ja mam troche z tym problemy ale to chyba u mnie jeszcze na razie mozna wytłumaczyc młodym wiekiem i jakims takim wdrazaniem sie w ten cały wir pracy przy dziecku w domu i wogole.. eh co tu dużo pisac gówniara jeszcze ze mnie i tyle hehe doswiadczenia mi brakuje i czasem motywacji..
a co do Karoliny to ja tam zła na nia nie byłam nie jej wina ze padła tak wczesnie i nie miała juz ochoty spac.. trudno zdaza sie oby nie za czesto bo główka mi peknie jak nie bede sie wysypiać
a co do tej kopi zeznań co bys potrzebowała.. to ja mam znajomego policjanta oczywiście jesli jeszcze to jest aktualne to moge Ci pomóc. zapytam się go i jak mi odpowie to dam ci znac.
co do mleka krowiego to ja daje troche mleka serki jogurty ser biały - ale wiadomo po troche zresztą karolina i tak mleka to tylko tak spróbuje sera białego podziubie ale uwielbia jogurty i serki
ulamisiula biedny Benio jak czytałam twojego posta to tak mi sie go szkoda zrobiła.. pewnie go brzuszek bolał.. biedne te dzieci nie raz tak sie nacierpią moja Karolina takie nocki mi robiła jak miała 4 miesiące bo ona nie chciała robic kupy do pampersa i potrafiła nie robic przez tydzien nawet i ja potem brzuch bolał i musiałam jej pomagac.. ale ryk był masakryczny a ja płakałam razem z nią..
co do twojego pomysłu na biznes to super.. moim zdaniem elegancko
tylko szkoda ze dopiero za trzy lata
Justyna świetne fotki ze spacerku Marcelinka jest urocza a jaki ma śliczny rowerek!
gosiaperełka współczuje Ci tej sytuacji.. jakbym mogła to bym
i
tego twojego eks!!! szkoda słów na takiego debilnego idiote, zabić to mało, ze takie kanalie chodzą po ziemi!! do gazu z nim. ja bym otworzyła chętnie dla takich bydlaków drugi auschwitz!!!!
jesli taki byłby warunek zeby załatwic to hasło na nasz watek i wtedy byś do nas wróciła to ja jestem bardzo bardzo bardzo za! i już wysyłam tylko tego posta i pytam sie admina o taką możliwość.