I ja tez jestem
I moje dzieci juz sobie spia.
Dzisiaj byl fajny dzien
Bylismy na spacerku i pozniej drugi raz nie poszlismy na spacerek ale poszlismy sobie do ogrodka bo tam robilam porzadek z moimi pomidorami niektore pospadaly na ziemie i trzeba bylo pozbierac a niektore juz mozna zjesc
I ja sie zajmowalam pomidorami a Nicolka sobie latala po ogrodku a Marcusek sobie spal w domku
I moi tescie jechali akurat do lekarza bo tesciu cos tam mial z hemoroidami i zatrzymali sie i tesciowa mowi do Nicolki dzien dobry,hallo a mala stoi chocby obojetnie i nawet nie podeszla do tego plota .. nic.. sama sie zdziwilam bo zawsze na widok babci to Nicolka reaguje inaczej
a tym razem bylo jej wszystko jedno ale pomachala im ladnie na pozegnanie i pojechali.. a pozniej mi tesciowka dzwoni ze byla w szoku ze Nicolka taka obojetna stala i niewiedziala czy ma podejsc??? Tak dala do zrozumienia ze chcialaby a sie bala.. przeciez ja ja nie trzymalam..
no ale zdarza sie a mi sie akurat reakcja Nicolki podobala..
Ja nie lubie przesady ... a moi tescie maja przesade napisana na czole..
Pozatym to wszystko Ok.
Gabi Emilka jest sliczna taka fajna dziewczynka,i jakie super foteczki.. az mnie korci dac tez pare foteczek moich dzieci
..
Sliczna laleczka
Ja tez zawsze chcialam miec dziewczynke i chlopczyka i mam i ciesze sie
Magdalena juz mialam to wczesniej napisac ze ladnie wyszliscie z mezulkiem na tym zdjeciu
Mama_Ania ja juz mam soczek z jablek gotwy
Moj maz z tesciami najpierw nazbierali jablek a pozniej je zawiezli do przetworni i juz soczek gotowy mam i jaki jest dobry Nicolce tez smakuje i jaki jest zdrowy
A my juz w piatek w nocy - nad ranem jedziemy sobie na urlopik.. i w piatek bede nas wszystkich pakowac.. i ciesze sie na sama mysl
A teraz te foteczki moich dzieci (nabralam ochoty na pokazanie wam znowu fotek..
) :
Dobrej nocki papa