majandra a powiedz mi czy ty ćwiczyłaś jakoś z Maciusiem zeby zaczął raczkowac?? bo mi kazą stawiać Karoline w pozycji do raczkowania i zostawić zeby sobie sama radziła ale ona sie wtedy kładzie na brzuch odwraca sie na plecy w wrzeszczy.. staram sie ćwiczyć z nia w domu jak najczesciej to co mi każą na tych rehabilitacjach ale wiesz.. ona nie chce cwiczyc placze wrzeszczy i wogóle.. poczyniła juz fajne postepy ale o raczkowaniu nadal moge pomarzyć .. i jeszcze jedno jaka metoda ćwiczycie na rehabilitacjach? bo my NDT - bobath.
mamo zuzi gratuluje udanych zakupów... no strojnisia z Ciebie
ciuszki na pewno super z opisu zreszta tak wynika
a co do szkoły to na pewno daszrade trzymam kciuki zeby były same 5 i 6
agnieszka dzielna dziewczynka z Julci
wiedziałam ze dasz sobie rade z tymi wszami. a co robicie z tą kanapą? wywalacie ja czy do czyszczenia?
biedny Daruś.. ale nie martw się dzieci jak chodza to czesto się wywracaja.. moja Karolina nie chodzi a juz pare razy trzasnęła łebkiem w podłoge.. i tez miałam pretensje do siebie ale co ja moge przeciez nie bede jej nosic cały dzien na rekach... ostatnio spadła z nocnika mimo ze siedzialam przy niej bo sie za mocno wychyliła po zabawke ktora lezała obok.. albo tez wczoraj np. przywaliła buzią w szczebelki z łózeczka bo siedziała w łóżeczku chwyciła sie jedną ręka ( bo ona tylko jedną używa) i próbowała wstac no i jak juz prawie jej sie udało wstac to sie przechyliła w bok i trach buzią w szczeble.. ja tylko pózniej sprawdzałam czy nos nie jest złamany albo czy zeby wszystkie na miejscu ... ah te dzieci... trzeba miec oczy wszedzie a i tak nie upilnujesz...
a co do wkładania paluchów do buzi to Karolina też a żabek idzie więc moze Darusiowi tez cos sie bedzie przebijac??
no i dziekuje za zyczenia
co do funkcji moderatora to nie wiem sama .. musiałaby nam Duszka dokładnie powiedziec co robi w jaki sposób moderuje.. najlepiej gdyby była to dziewczyna ma zdolnosci do avatarow, suwaczkow i innych rzeczy ktore trzeba zrobic.. ja nie umiem nawet cytowac wiec na mnie nie patrzcie
to musi byc ktos kto tez ma czas na takie coś . na pewno Duszka pomoze i wyjasni wszystko tylko musi sie znalezc ktos odwazny a co ty bys była chetna? jak tak to super
ulamisiula dzieki za zyczenia
majandra no wiadomo ze najpierw musimy sprawdzic kto to jest i czy sie nie podszywa bo kazdy moze sobie zrobic suwaczek i wkleic zdjecie dziecka i powiedziec ze to jego... najpierw test na lojalnosc i zaufanie a pozniej bedziemy sie zastanawiac co robic dalej..
[ Dodano: 2008-10-23, 11:01 ]
no widze że Duszka mnie ubiegła z tłumaczeniem co to moderowanie i dobrze bo widze ze głupoty napisałam z tymi avatarami i suwaczkami bo moderatot tylko zaprasza i pilnuje porzadku oh ja głupia
hehe no ale skad mogłam wiedziec..
no to ktos ie najlepiej nadaje na szeryfa??
[ Dodano: 2008-10-23, 11:04 ]
a powidzcie mi jak wy cytujecie? bo ja widze ze sie da cytowac ale tylko w okienku jak wpisujesz w "szybka odpowiedz" bo jakoś w tym okienku "odpowiedz" nie umiem .. wiem wiem ciemnota ze mnie