Witam
moj maly spi, musialam dac mu butle bo cycami sie nie najadl, plakal i sie wiercil wiec zrobilam i wypil 6o ml i jest ok.
Agusia1982 kochana skoro Twoj synek tak ladnie spi to nie ma potrzeby dokarmiac, moj maly jak je to sie denerwuje czasami, placze, wypluwa potem znow szuka wiec pewnie juz nic nie leci u mnie wiec sie nie najada i dlatego robie mu butle, przeciez nie zostawie go glodnego, prawda??? A Twoj syncio ladnie spi po cycu, moj wstawal co 3, 2 godziny a jak jest dobrze najedzony to tez potrafi ladnie spac. Nie zamartwiaj sie bo na pewno Twoj synek jest najedzony
Adia26 no to tansze jest u Was to mleko, u nas kosztuje 16 euro
Co do jedzenia nabialu to ja tez jem, jogurty, ser zolty i maly nie ma uczulenia, kakao tez pije bo zalecila mi polozna, mowila, ze jest bardzo wartosciowe i zeby pic dwa razy dziennie
Moj maluch ma problem w kupkami nir moze sie wykakac- raz zrobi raz nie i tak sie prezy i placze biedaulek kochany
moze ja cos nie tak zjadlam juz sama nie wiem
Wiecie co jestem taka happy moja mamunia przyjezdza do mnie 9 listopada co prawda tylko na tydzien ale dla mnie to dobre i tyle, juz nie moge sie doczekac
[ Dodano: 2008-10-24, 15:55 ]
adia26, nie za zimno dla Twojego synka w tym ubranku?????