Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 paź 2008, 00:07

dzieki Juli :-) ....ja nie mam wlasnie atakow bolu i nie jest on az tak silny zeby trzeba bylo brac leki....to mnie tak meczy ciagle i po trochu...i juz nie zoladek tylko raczej trzustka,nerki,cos kolo pepka i okolice watroby...z zoladkiem spokoj od tygodnia mam no i jeszcze boli bardzo nisko-jak na @ tylko nie jajniki a duzo duzo nizej.....dzieki za rade,raz na poczatku tych boli wzielam nospe i nie pomogla i teraz juz nic nie biore...tak z tym laze...chwilami nie boli....a badan tu raczej nie moge sobie zazyczyc,oni ewentualnie mi moga zlecic jak beda uwazali za stosowne...czekam na list na usg i chyba sie nie doczekam :ico_noniewiem: w srode do lekarki wiec moze mi cos powie o tych wynikach z krwi i moczu i moze przyspieszy to usg :ico_noniewiem:

jeszcze raz dzieki za troske i rady,to dla mnie naprawde duzo znaczy....

dobranoc dziewczyny....do juterka!

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

25 paź 2008, 00:19

i ja tu byłam :-D
przeczytałam
jestem z Wami duchowo :-) i też myślę często o Was...
całuję
dobrej nocki
już pisać nie mam siły :ico_sorki:
:ico_spanko:
papapa

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2008, 09:54

dzień dobry wszystkim - usmiechy na dzien dzisiejszy - wpadne po 11 jak Hubiego połoze spac :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 paź 2008, 10:26

no to i ja sie witam :-)

Anza,tak mi Cie zal ze Ty taka zmeczona...codziennie duzo pracy masz co?
a u nas dzis wolna sobota....hmmm wczoraj tatus zaserwowal nam mily wieczor :ico_wstydzioch: wiec i z rana jakies lepsze humorki mamy :ico_haha_01: ...Maya ala nam polezec do 9.00 a to duzy plus...tatus jeszcze lezy w wyrku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 13:49

Witam się i ja.

My już dziś odwiedziliśmy naszą hurtownię obuwia w celu zaopatrzenia Wiktora w butki na zimę - od przyszłego tygodnia zapowiadają u nas 3-4 stopnie w dzień i opady deszczu ze śniegiem :ico_olaboga:

http://e-zygzak.pl/sklep/buty-zimowe-dl ... -2020.html ( dokładnie takie ale w kolorystyce kremowo - brązowej )
http://kornecki.com.pl/index.php?option ... mitstart=5 ( i takie kapcie, zamiast słonika jest autko - trzecie od góry, marcelina 1067)

Wiktor śpi, jak wstanie i zje zupkę to jedziemy do koleżanki, która ma synka z września 2007.

Muszę też kupićmałemu kremik do twarzy - wczoraj chyba buźka mu zmarzła, bo miał na policzkach takie dwie suche czerwone plami, na noc posmarowałam taką tłustą maścią i zeszło.

Glizdunia widzę, że odwet u znajomych spełniony :ico_brawa_01: :-D Ciekawe z jakimi akcesoriami będziesz do nas przyjeżdżała hehehe.

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2008, 16:45

kamizela, my też chcemy kupić butki dla Karola z firmy Kornecki, fajne są i nie drogie nawet, na allegro 75 zł takie superaśne kozaczko-trzewiczki.

massumi jak Cie czytam i patrzę na fotki, to serce mi się raduje, że są takie wspaniałe rodzinki!!!

Było też o cycach, my nadal się cycamy i to uwielbiamy :-D

Dziewczyny wczoraj gotowałam super mięsko, takie zamiast wędlinki, bo wiecie co w tych wędlinach teraz jest. Mięsko rewelacja, przepis trochę szokujący więc musiałam wypróbować, naprawdę wyszło pyszne, Karol się zajadał. Podaję linka do stronki z przepisem, to na moim ulubionym forum kulinarnym, może któraś będzie miała ochotę wypróbować, ja napewno będę często teraz robić, zamiast kupować te wędliny o takim samym smaku.

http://www.smaczny.pl/forum/Mieso-Bez-P ... t4128.html

A u nas nic nowego, to znaczy ja ten weekend mam zajęty, bo szkoła. Zimno i u nas się już zrobiło.

Dobra pora na zabawę z moim szkrabem, bo biedny chodzi i szuka zajęcia :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 paź 2008, 16:48

Kamila,hehe do Was to sama Maye zabierzemy skoro Wikus tez taki zywy to oni juz sami jakas burze wymyslą :ico_oczko:
butki fajne,na kapciach sie nie znam ale te zimowe mi sie bardzo podobaja!

a my spalismy z Maya bo miala klopoty z drzemka i sie polozylismy wszyscy i teraz wstalismy dopiero :ico_olaboga: i patrze i poczta byla i dostalam list z Bath na scan i mam go miec 13 listopada :ico_olaboga: normalnie super data na takie rzeczy :ico_olaboga: i dreszczyk mnie oblecial ale to za niecale 3 tygodnie wiec jeszcze sporo czasu no ale wogole to myslalam ze mnie calkiem olali a jednak nie....

[ Dodano: 2008-10-25, 16:57 ]
Sikorko zainspirowalas mnie tym mieskiem....chyba tez sie skusze jak mi sie pokoncza wedliny z PL :-D

[ Dodano: 2008-10-25, 20:34 ]
acha dziewczyny a gdzie sie podziewacie co?
u nas taka beznadziejna jesien sie zrobila ze szok...pogoda do d...
tatus zasypia z Mayeczka,mala dala mi buziaki i przytulila za szyje na dobranoc i mam juz wolny czas a oni zasypiaja....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 20:47

Sikorko właśnie widziałam na Allegro te butki i rzeczywiście tańsz, my za te zapłacliliśmy 90 zł.

Glizdunia to ja już sobie wyobrażam co nasze dwa szogunki będą razem wyprawiać :ico_haha_01:

wiecie co nasz Wiktor teraz robi - podchodzi do wszystkich, nachyla się i szepcze po swojemu do ucha, tak cichuteńko :ico_oczko: Rozbraja nas tym dosłownie :-D Umie też przybić "żółwika", liczy po swojemu palce, kwiatki i motylki w książeczkach, pokazuje bezbłędnie zwierzątka, na kotka woła "Cici cici", coraz bardziek kumate to nasze dziecko :-)

Byliśmy u tej znajomej, kawka, plotki, powrót do domu, małe zakupy, kupiłam ten krem dla Wiktora - w zestawie z mydełkiem i ręczniczkiem z Tygryskiem kosztował ciecałe 13 zł :ico_brawa_01:

http://www.fabrykazdrowia.pl/info/aa_th ... 14336.html

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 paź 2008, 20:59

Kamila,no to brawa dla Wikiego ze taki pojetny chlopak :-D :ico_brawa_01:

a tak sie zastanawialam jak Wy sie tu do UK zabierzecie :ico_noniewiem: ...bedziesz brala wszystkie ciuszki i zabawki malego? :ico_noniewiem: bo pewnie teraz na swieta podostaje sporo i moze nie zdazyc sie wszystkim nacieszyc jak szybko uda Wam sie juz tu zjechac :ico_noniewiem: a ze tak zapytam gdzie leci Twoj D. do jakiego miasta?do Bristolu czy jest gdzies cos blizej? :ico_noniewiem:

ja tez musze kupic Mayci ten krem bo juz Was wypytywalam a jeszcze nie kupilam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 21:09

Glizdunia D. nie pamieta do jakiego miasta leci hih, ten kolega mu mówił ale on ma kiepską pamięć :ico_oczko: Jutro będą rozmawiać przez telefon to zapyta.

Wiesz co chyba wezmę te najpotrzebniejsze ubranka, kilka zabawek, książeczek ... Resztę dokupimy na miejscu :ico_noniewiem: Ile można mieć tego bagażu ?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”