Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

25 paź 2008, 19:25

czesc kobitki :-D normalnie zeby znalezc nowa stronke z tym forum to masakra,nie wiedzialam ze zmienili adres :ico_szoking: zawsze byl TIK-TAK
u mnie tak sobie szczeze to masakra,porzeziebienie,bol ucha,katar,napady potu juz tydzien trwaja i nie chca ustapic:( ale najlepsze wam opowiem.Wyobarzcie sobie ze kiedys mialam wizyte u gina i napuchly mi dziasla ale niedaleko tych dziasel mam zab kiedys leczony kanalowo ale do tej pory go czuje jak gryze itp;ale chodze z tym zebem juz 8 miesiecy,nawet mi tak bardzo nie przeszkadzal,ale mysle sobie ze napomne o tym ginowi i mu zaczelam opowiadac o tym zebie a ten ze musze go wyrwac jak z nim sie nic nie da zrobic i mnie boli bo moge wczesniej urodzic :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: wpadlam w panike no kazdy by wpadl wiec poszlam tego samego dnia do dentysty a ten spanikowany zaraz dzwonil do mojego gina jakie ma znieczulenie mi podac zeby go wyrwac i okazalo sie ze bez adrenaliny a to taki zastrzyk ze wszystko sie czuje :ico_szoking: i ten zaczol mi go rwac a ja wszystko czulam myslam ze sie zesram i wkoncu dal spokoj powiedzial ze za duzy stres dla dziecko(no jasne nie wiem czy ktos by wytrzymal rwanie zeba na zywego :ico_olaboga: ) no i poszalm do domu z pocharatanym zebem i dziaslami,nastepny dzien dziasla byly zapalone od tego poruszenia zeba czy cos w tym stylu no i zeba zaczelam naprawde czuc :ico_szoking: i zaczol bolec :ico_szoking: ,dzwonie do gina i mu mowie ze on mi go nie wyrwal bo sie nie da aten nonono nawet nie chial tego sluchac i pytal czy podal jakis antybiotyk nawet z nim nie pogadalam ze teraz sie martwie,co mam robic dalej nawet mi do glosu mnie nie dopuscil :ico_zly: i co teraz? dostalam numer do dentysty ktory zamiast znieczulen stosuje hipnoze no bo co zrobie jak to niebezpieczne a wyrwac sie bez znieczulenia nie da :ico_olaboga: ? i umowilam sie na poniedzialek ale zab juz sie troche uspokoil i postanowilam z nim nic nie robic niech jest jak jest bo narobie jeszcze gorzej co myslicie?o matko takie jajca mam

[ Dodano: 2008-10-25, 19:26 ]
a co z aniabella ?

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2008, 20:01

Dziewczynki ja na chwilkę, bo mamy gości. Jutro Was poczytam.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 20:03

perelka25, o ja cie wspolczuje ci ...cholera wiem co to znaczy bol zeba bo tez musze czekac do stycznia bo mi dentysta zle zrobil;/ u aniabelli raczej ok lezy w szpitalu...a tu dosc dlugo do nas nie pisalas:) jak synek

[ Dodano: 2008-10-25, 20:03 ]
gaga22, milego wieczorku :ico_oczko:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 20:09

perelka, współczuję Tobie, ja idę w czwartek do dentysty do kontroli, mnie na szczęcie odpukać żaden ząb nie boli
ja oglądam nanię,a potem ,,,mam talent"

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 20:12

donatka26, nie lubie nianii ale mam talent oglądam:) i ide sie juz myc dobrze ze zoladek dal mi spokoj i nawet pozwolilam sobie na snickesa a uwierzcie mi jakby mi sie lepiej na zoladku zrobilo nie tylko mi ale i malej... po prostu są takie czasem zachcianki ze ni piorunem nie odmowisz...

[ Dodano: 2008-10-25, 20:12 ]
tylko zgaga zaczyna palic;/

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

25 paź 2008, 20:13

perelka25, Kochana.. ja juz się tak martwiłam o Ciebie, nawet na naszej klasie Cię szukałam :ico_sorki: :ico_sorki: pisz częściej i trzymaj się z tym ząbkiem
a Aniabella w szpitalu nadal leży, tak dziś pisała

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

25 paź 2008, 20:27

ananke, :589: obiecuje ze bede czesciej wpadac
a co sie stalo ze aniabella w szpitalu?to przez te bakterie?
cholera wiem co to znaczy bol zeba bo tez musze czekac do stycznia bo mi dentysta zle zrobil
no przekichane sa zeby,ale mnie gin wystraszyl zwariowac mozna jeszcze wiesz ze teraz nie wiele da sie z tym zebem zrobic :ico_placzek: on mnie tak nie boli ale go czuje jak poruszam jezykiem albo jak gryze

[ Dodano: 2008-10-25, 20:28 ]
milutka204, synek ma sie chyba dobrze dawno go nie widzialam teraz ginekolog rzadko robi USG ale fika i boksuje mamusie :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

25 paź 2008, 20:38

a co sie stalo ze aniabella w szpitalu?to przez te bakterie?
nie, Ania dostała skurczy i szyjka jej się skróciła...
ananke, :589: obiecuje ze bede czesciej wpadac
noo, ja myślę :-D

Laseczki, ja mykam, cmoki i do jutrka

[ Dodano: 2008-10-26, 07:06 ]
hej hej :-)

ja juz też na nóżkach :-) witam z :ico_kawa: Krzysiek pojechał do pracy, ale niestety tak się rozbudziłam, że wstałam...

wczoraj mnie nerw wziął niesamowity i nie puścił jeszcze do dziś :ico_zly:
zamówiłam na allegro 3 pary rajstopek firmy WOLA. Przyszły w piątek i wczoraj podczas rozmowy mama otworzyła przesyłkę. Wyobraźcie sobie, że w kopercie były te rajstopki, zawinięte w reklamówkę jednorazową, bez pudełek, bez metek. Jedyne co, to są rzeczywiście te wzory, które wybrałam. Napisałam do tej pani, jak to możliwe, że kupując "nowe z metką" otrzymałam je bez fabrycznego opakowania i przede wszystkim metki, która pomogłaby mi zidentyfikować rozmiar, firmę, skład materiału i sposób prania. Pani odpisała, że jak chciałam w kartonikach to trzeba było w mailu napisać, bo (i rzeczywiście :ico_szoking: ) na dole opisu aukcji jest taka informacja (ale taką drobnicą, że jej nie zauważyłam). Więc moja wina - ok, zbiłam się w pierś. Co do metek to mnie pani uświadomiła, że firma WOLA nigdy nie wszywa metek. Nie mogę w to uwierzyć, że tak znana, dobra i szanująca się firma nie sygnuje swoich produktów :ico_szoking:
W rezultacie mam 3 pary podobno ślicznych rajstopek, aczkolwiek nie można stwierdzić jednoznacznie (oprócz słowa tej pani), że są to rajstopki firmowe, na rozmiar 62-74 i za cholerę nie wiem, jak je prać... A pani zaoszczędziła na mnie wysyłając taniej, niż wpisane koszty pakowania i wysyłki (reklamówka jednorazowa wcześniej używana do czegoś innego + koperta bąbelkowa)
W łeb sobie powinnam strzelić chyba...

Któraś z Was może kupowała rajstopki WOLA? mają metkę może? jak je prać (zasadniczo i zachowawczo na 40stopni czy można wrzucić też na 60stopni - bo dla sprzedającej mi rajstopki to było nieistotne)?

noo, to tak w skrócie mój nerw od wczoraj.... aaa, mama mnie dobiła oczywiście, bo kupiła ostatnio dla Axela, mojego chrześniaka a jej drugiego wnuka, rajtuzki na 80-86cm i są właśnie takie same, jak te, które przyszły dla mnie (niby 62-74cm)... heh...

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2008, 09:27

dzień dobry w niedzielny (u mnie słoneczny) poranek :ico_haha_01: U mnie znajomi posiedzieli do 11 wieczorem, a potem kompanko i spać. Tylko naczynia na dziś mi zostały :ico_zly: całe dwa zlewy. Bogdan umiera po wczorajszym, a o 11 jeszcze Olkę do nas bierzemy.

perelka no nareszcie się odzywasz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: super, że z Twoim synkiem wszystko ok. A co zęba, to pierwsze słyszę żeby ktoś od tego miał wcześniej urodzić. Do tej pory słyszałam, że w ciązy się nie wyrywa i koniec, bo właśnie to jest niebezpieczne.

milutka córcia śliczna. Mój cwaniak na usg buźki nie chce pokazać, zasłania się rączkami.

ananke to masz pecha z tymi rajstopkami :ico_olaboga: Ja w końcu też zamówiłam 2 pary wola i 2 gatta ale u tego sprzedawcy
http://www.allegro.pl/item457559847_raj ... zorow.html
http://www.allegro.pl/item465749502_raj ... zorow.html
kupowałam już u tego sprzedawcy wcześniej i wszystko było super.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 paź 2008, 09:31

dzien dobry dziewcznki..my wczorja poźno wrócilismy wiec moj P jeszcze spi a ja juz oczywiście z pieskiem byłam..teraz trzeba jakies sniadanko zjeść..zegareczki przestawione?? :-D
perełka no tego ząbka to szczerze współczuje..ja jesli chodzi o bol to jestem normalnie taka panikara, bez znieczulenia nie siadam na fotel :ico_olaboga: :ico_olaboga:
jakie macie na dzis plany kochane?u mnie ładne słoneczko wiec moze uda mi sie męża na spacrek wyciągnąć :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”