Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2008, 11:19

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2008, 14:25

margarita83, hehe Marta, u Ciebie to akurat wykapany tatus :-) podobnie u Jagny... a u Iwony H - synek i corka podobni do mamy :-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2008, 16:23

No właśnie, tylko i aż siuśkę ma po mnie :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

24 paź 2008, 17:52

margarita83, hehheheh,dobre :ico_oczko: Maja czysty tatuś.

shoo, zgadzam się z Tobą...u Iwonki dzieci do mamusi podobne,a z Twoj Jasperek ...nie wiem,troche mama,troche tata :ico_oczko:

A u mnie wszystkie dzieci bardziej do tatusia i jego rodzinki :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2008, 18:41

margarita83, czy jest cos o czym nie wiemy? hehe :-D

Jagna30, no u nas to tak dziwnie, ani wykapana ja, ani Adrian, chcialoby sie powiedziec, ze "do sasiada podobny", ale nie ma takiej opcji :-D (chociaz patrzac na zdjecia moje i jego z okresu niemowlecego, to Jasper wyglada jak maly Adrian)

w ogole, z tymi chlopcami - niemowletami, to czasami jakie jazdy sa :-)
wczoraj, jak zmienialam mu pieluszke, to wszystko ok, wycieram to, co trzeba, montuje czysta pieluszke, podnosze pupke, zeby wsunac czystego pampka... a tu nagle SIK i efekt malej fontanny laduje na buzce malego :-D
Jasper przerazenie w oczach, ja w smiech :-D
tzn. pozniej nie bylo mi do smiechu, bo musialam cala narzute na sofe wyprac :ico_noniewiem:
tak to jest, jak sie jest leniwym i nie kladzie sie dzidziusia na przewijaku :ico_noniewiem:

pamietam, ze pisalyscie o ubrankach i ze Wasze dzieci wyrosly z czesci... u mnie tez podobnie.. spodenki, ktore na poczatku musialam podwijac zrobily sie teraz rybaczkami :ico_olaboga: niektore koszulki tez juz ma do odlozenia, bo wylewaja mu sie z nich faldki :-D no i skarpetki ma do wymiany, pietka zamiast na piecie jest na srodku stopki... trzeba bedzie zabrac malego na zakupy, ja sie ciesze, A. mniej :P

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2008, 21:09

Majka też powyrastała z ciuszków :-D Szkoda słów, niektórych nie zdążyłam pozakładać :ico_noniewiem:
Wiem że mała czysty tatus i troszkę mi szkoda, ale może cos się zmieni :-)

Ja dzisiaj musiałam kupic małej skarpeteczki bo wszystkie za małe i siągały jej paluszki.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 10:33

to i ja się dołaczam:
http://www.mamaczytata.pl/pokaz/5045/zu ... 08_2008_r_
:-D :-D :-D :-D

[ Dodano: 2008-10-25, 10:35 ]
buuuu, dopiero po zamieszczeniu zdjec znalazlam w kompie fotke, na ktorej widac Pana z bliska... nie moge juz tego zmienic... :(

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2008, 08:38

Gie, no wlasnie troche bez sensu, nic tam nie mozna zmienic, wykasowac itp.. chyba, ze ja czegos nie doczytalam :ico_noniewiem:

a Zuzia do Pana chyba bardziej podobna.. chociaz z mamy tez cos ma ;-)

ja jakos tak dzisiaj wczesniej, nie chce mi sie spac... moi mezczyzni jeszcze chrapia, czekam az sie ten mniejszy wybudzi, bo butla juz zmontowana :-)
wczoraj bylismy na wycieczce i po raz pierwszy podalismy malemu mleko z kartonika (to specjalne dla dzieci oczywiscie)... super sprawa w podrozy, nie potrzebujesz goracej wody, nie czekasz, az wystygnie... wlewasz tylko to mleko do butelki i gotowe :ico_brawa_01:

maly wciagnal to na raz :-D ...zreszta nic dziwnego, on nawet przegotowana wode pije - bleee.
cos mi sie wydaje, ze niejadkiem nie bedzie... zreszta zarowno ja jak i A. bylismy wiecznie glodnymi dziecmi, mnie w szpitalu ochrzczono przydomkiem "ten zarloczek od pani W." :ico_noniewiem: :-D

a jak Wam minela sobota? jakie plany na dzis? my albo lapiemy lenia, albo znowu gdzies sie bedziemy wloczyc po okolicy :-)

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 paź 2008, 10:01

Witam.
Stronka fajna ale ja jakos mam czasu zabrak zeby zdjec poszukac :ico_placzek: Jakies dziwne przeziebienie mnie czyma a jeszcze dwa stworki do obrobienia :ico_olaboga: Juz sobie obmyslam plan zeby pojechac na chwile do rodzicow i naladowac akumulatory bo jakos ostatnio wszystko mnie wkurza a jeszcze do tego pora roku nie sprzyjajaca poprawie nastroju :ico_placzek:

Co do ciuszkow moja mala tez rosnie jak na drozdzach musze jej zakladac 62 bo w 56 cieszko wchodzi i strasznie wrzeszczy wtedy :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-10-26, 09:02 ]
A cha no i stawiam :ico_tort: bo Julka dzis dwa miesiace ma :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2008, 11:09

szkrab, :ico_tort: dla Julki :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”