lilo

26 paź 2008, 09:57

kamelia witamy serdecznie :ico_brawa_01: Napisz coś o sobie :ico_sorki: Mój maluszek też Piotruś :ico_oczko:

U nas też pogoda super, na pewno będzie spacerek :ico_brawa_01:

kamelia
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

26 paź 2008, 17:42

Dzięki za przyjęcie :-) Co ja mogę o sobie napisać. Hmmm.
Obrazek
to jest moje 14 kg. szczęście. muszę trochę poczytać sobie Was ,żebym mogła się zorientować :ico_oczko:.
Hi hi udało mi się zdjęcie wkleić

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

27 paź 2008, 08:44

kamelia ale śliczny chłopczyk - będzie z niego podrywacz :ico_oczko:

witam was poniedziałkowo, na razie pochmurno u nas, zapowiadają przejaśnienia, zobaczymy. dzięki zmianie czasu bez kłopotu wstaliśmy przed 7, zaraz do przedszkola sie szykujemy.

lilo

27 paź 2008, 09:36

kamelia śliczny chłopak :ico_brawa_01: Śliczne oczka :ico_brawa_01:

U nas słoneczko, Piotruś sam wstał przed 7,00 - dobra rzecz tej zmiany czasu że jest już widno. Wcześniej jak go budziłam o 7,00 to mówił, że nie wstaje bo jest jeszcze noc :ico_oczko:
Na szczęscie chodzi dalej chętnie, nie ma płaczu i oby tak zostało :ico_sorki:

aniulek

27 paź 2008, 13:09

Zajrzałam na sekundkę i witam się .
kamelia,miło Cię poznać,śliczny synek...ja jestem Ania i mam córcię Gabrysię :-)

Muszę się ogarnąc z poniedzialku,póżniej coś więcej naskrobię :ico_oczko:

Beatris60

27 paź 2008, 13:55

Kamelia a skąd jesteście? mały chodzi do przedszkola?

ja sprzątam i gotuje, słoneczko powolutku wyszło u nas więc może po przedszkolu jeszcze jakiś spacerek zaliczymy.

Awatar użytkownika
JustynaiGabi
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

27 paź 2008, 20:17

hejka ja jeszcze 2 w 1..... we czwartek na ktg mam się zamledować.......ech...........
a zmiana czasu mnie dobija bo mała nigdy nie miała problemu ze wstawaniem jeśli chodzi o przedszkole i teraz pobudki robi o 6 oczywiście mnie....... ech...............

witamy nową mamusię........

Awatar użytkownika
Jola_85

27 paź 2008, 21:03

czesc moje kochane
lilo nie nie mam zamiaru juz do niego wracac za duzo wycierpialam i za duzy cios zadal mi teraz w serce a tabletki biore dla samej siebie i tak w razie czego jakbym gdzies zaszalała :ico_haha_01: haha zartuje ale nie chce przerywac antykoncepcji bo u mnie w rodzinie to sa rozne mecyje ze tak powiem lepiej byc bezpieczna niz pozniej sie martwic o inne rzeczy :ico_oczko: ...Co do meza to czuje jeszcze cos do niego ale on skutecznie niszczy a juz raz do niego wracalam po pol rocznej przerwie teraz juz nie wroce
Kochane
przepraszam za przerwe ale jestem w kiepski stanie psychicznym mialam sciecie z moim tzn wczoraj bylo jeszcze ok bylam w Krakowie i bylo poprostu bajecznie piekna pogoda ze znajomymi polazilismy,posmialismy sie,zapomnialam o problemach a dzis moja Julia wyszla z przedszkola-na weekend byla u taty- i zaczela opowiadac jak to byla z tatusiem u dzieci ale tatus zabronil jej mi opowiadac tam byla mamusia tych dziewczynek i tatus ja bardzo lubi no rozwalilo mnie to potem zadzwonil i sie klocilismy,Wiecie co ja rozumiem wszystko,ale on mogl mi powiedziec co i jak a nie zebym ja sie od dziecka dowiadywala takich niespodzianek,a jak ma zamiar sie z kims spotykac to tez moglby mnie laskawie poinformowac a nie ten beszczelnie blaga zebym pozwu o rozwod nie skladala-teraz to moze blagac ja i tak zloze mam to wszystko juz gdzies jestem zmeczona tym wszystkim nic mi sie nie chce wyryczalam sie dzisiaj zas z nerow...przepraszam ze tak smutnawo ale musialam sie komus wyzalic zajrze jutro

lilo

27 paź 2008, 21:27

Jola_85, przedziwny człowiek ten Twój mąż :ico_noniewiem: Dobrze że dzieciaczki mu się tak udały :ico_oczko:
Takie rzeczy ci mówił a teraz masz nie składać pozwu??? Strach go obleciał...
Trzymam kciuki - będzie dobrze!!!!!!!!!!
A jak Twoja mama się trzyma????

Awatar użytkownika
JustynaiGabi

27 paź 2008, 23:35

jeśli dobrze zrozumiałam to myślę że twój mąż i ta kobieta są siebie warci...... skoro ona może ingerować i rozwalać rodzinę!!!!!!! mając własne dzieci...............ech ci faceci...............

Wróć do „Przedszkolaczki”