Kaśka no bardzo ciekawe mogą być te zajęcia a i Nadia pobawi się z innymi dziećmi
wtedy
Ja właśnie kończę gołąbeczki robić więc jak coś to zapraszam

Fajne i niestety różowe, ale były albo takie, albo czarne, więc różowe lepsze, a ten kolor jest taki bardzo jasny, więc aż tak mi nie przeszkadza.Aga bardzo fajne te kozaczki, takie różowe
Nie jest tak źle, dość swobodnie się je zakładaAgnieszka kozaczki ładne, na pewno łatwo się je wkłada na nogę
Może nie wyłożyli, przejdę się tam dzisiaj jeszcze raz i może na te kombinezony też spojrzę.Pojechałam do tej biedronki, kupiłam Gabrielowi 3 pary rajstopek, nie wiem czemu nie było w biedronce do której poszłaś Aga-może jeszcze nie wyłożyli?
No tez tak pomyslałam, że jak zajęcia okażą sie do bani to chociaż z dziecmi sie pobawi
Kaśka no bardzo ciekawe mogą być te zajęcia a i Nadia pobawi się z innymi dziećmi
wtedy
Nadia wprost uwielbia się kąpać. Ostatnio znalazła sobie taka zabawę że rzuca się na wodę pleckami i zanurza główkę. Ma przy tym taka zabawę że historiakurcze moja niunia nie chce sie kapac od dwoch dni mam histerie w wannie w sobote moj maz ja kapal i myl je wloski i chyba malej do oczka polecialo znowu wczoraj chcialam dolac troszke zimnej wody i majunia sie przestraszyla wiec byl placz ale myslalam ze zapomniala o tym a dzisiaj jak ja wlozylam do wanny znowu zaczela plakac i to tak zalosnie, raczki wyciagala zeby ja wyciagnac mam nadzieje ze jej to przjedzie
Śliczne sa te kozaczki. Ja z allegro kupiłam takie podobne tylko obszywane futerkiem z zewnątrz. Bardzo fajnie się je zakłada i są wygodne. Tyle tylko że nadaja sie raczej na taką cieplejsza jesień, bo nie sa niczym ocieplane. Ale ogólnie myslę że dobry zakup pinkoKupiłam Uli wczoraj takie kozaczki w H&M, na 1.11 będą idealne, a kombinezon mam już przyszykowany, więc mój bąbel nie zmarznie
http://www.allegro.pl/item464627980_h_m ... zm_22.html
No właśnie pomyslałam sobie dokładnie tak samo. Że zabezpiecza się w razie gdyby tamta go zostawiłaJola, współczuję, tak podejrzewałam, że ma babę, mógł CI o tym powiedzieć, ale podejrzewam, że to że Ci nie powiedział i to, że nie chce rozwodu, to dlatego, że się zabezpiecza na wypadek, gdyby mu z tamtą babą nie wyszło. Wtedy potulnie i grzecznie wróci do Ciebie i będzie błagał o wybaczenie. Dzieci, niestety, a może to i dobrze, nie potrafią kłamać, zwłaszcza jak im się powie, żeby nic nie mówiły, więc albo On jest taki głupi, albo chciał żeby Julka Ci o tym powiedziała. Przykro mi, że Cie coś takiego spotyka, nie bądź dla niego więcej miła, bo On na to nie zasługuje, złóż sprawę o rozwód i nie cackaj się z nim.
To dawaj jej to co chce jeśća u nas maly problem Majka nie chce jesc jedzenia dla dzieci sloiczki sa beeee ale golabki z talerza mamy dobre, kaszki tez nie chce przed chwilka jej chcialam dac to krecila glowa i wypluwala za to chlebek z serkiem zoltym jest dobry
Majka nie chce jesc jedzenia dla dzieci sloiczki sa beeee ale golabki z talerza mamy dobre, kaszki tez nie chce przed chwilka jej chcialam dac to krecila glowa i wypluwala za to chlebek z serkiem zoltym jest dobry
zawsze tak jestPogoda dzisiaj kiepska, już coraz zimniej, chciałabym już wiosnę
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość