Adka - z tą poprawą samopoczucia w II trymestrze jest różnie , Ja od tygodnia dopiero dobrze się poczułam a do tego czasu leżałam jak kłoda całymi dniami i mdliło mnie tak bardzo że siły na nic i ochoty nie miałam, dołki nawet przez to łapałam... A dzisiaj np zjadłam śniadanie o 6 rano i zasnąć nie mogłam a co usnełam też mi się jakieś głupoty śniły , kochana mam nadzieje że szybciutko Ci przejdzie i wejdziesz w etap witalności masy energi - tego Ci życze , wysyłam Ci prądy czarodziejskie NIECH SIĘ STANIE :ico_buziaczki_big:
A co to masz za pracowity dzień dziśiaj?
Ejustysia - nie szalej z tym sprzątaniem za bardzo aby małemu tam nie zakręciło się w głowie za bardzo
bo Ci kiedyś wypomni jeszcze i co
Agunia - Nie bój się słonko wszystko będzie dobrze z bobaskiem Ja to wiem! Też się czasem martwie , wiem że to łatwo się mówi, jak na początku ciąży trafiłam do szpitala z bólem brzucha a ten ....lekarz stwierdził ciąże pozamaciczną co przekazał mi w taki sposób że myślałam że się skończe """wie Pani coś się źle rozwija na moje oko i nie tam gdzie trzeba muszę Panią położyć na ginekologii hirurgicznej ale jeszcze będzie Pani miała dzieci""" i położył mnie do zabiegu pacan, noc była koszmarem, rano mnie inny zbadał i stwierdził że przecież wszystko jest w pożądku ..przeryczałam całą noc w szpitalu , potem kilka nocy w domu zrywałam się bo śniło mi się że go trace
Masakra, też się bałam jak cholera nie potrafie opisać jak mocno rozrywało mi serce, ale musimy być optymistycznie nastawione , ktoś tam na górze na pewno wie co robi i Ja wiem że będzie dobrze głowa do góry kochana
pomyślałaś już o imieniu dla bobasa??
Asika - a tu się powtórze Twój synek jest po prostu cudowny
aż by się go chciało ucałować
i ma opiekuńczą mamę więc nic mu nie grozi
[ Dodano: 2008-10-29, 12:56 ]
Jazusie! Chyba m,nie kopnął czy to możliwe???