Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 19:06

Hej dziewczyny, ale sie rozpisalyscie ;);) dyskusja na calego. A ja dzis caly dzien sie lenilam - jutro za to czeka mnie sprzatanko calego domku :)

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2008, 21:13

ja jutro tez mam pracowity dzien az nie chce mi sie myslec :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

29 paź 2008, 10:47

hej
Ale się rozpisałyście.
Dora ja na razie nic nie kupuję,jeszcze się boję.Co do ruchów to ja tam czasem coś czuje takie bulgotanie ale ja mam ogólnie problemy z jelitami i wzdęciami więc ciężko mi rozróżnić co to za bąbelki czuje.
Adka ja na szczęście z żganiem mam spokój ale mdłości dalej są
misiunia brzuszek super.Ja nie mam takiego dużego
milutka czas szybko leci jeśli chodzi o kogoś innego.U ciebie to ciąża mi biegnie strasznie szybko a moja sie ciagnie okropnie
nastka ja też nie powiem żebym miała super cerę i wyglądała dobrze a ma być synek.Więc nie ma się co tym sugerować.Co do szkoły to zdecydowaliśmy z mężem że raczej nie będę chodzić bo chciałabym chodzić z nim ale on nie zawsze by mógł.Więc chyba sobie darujemy
Ja właśnie wcinam śniadanko.A dzis nad ranem miałam koszmarny sen.Śniło mi się że zaczęłam krwawić i po kolei wypadały ze mnie części dziecka.Przez godzinę nie mogłam się uspokoić.To było straszne.Ja do kwietnia to chyba na głowę dostanę :ico_placzek: :ico_placzek:

asika82
4000 - letni staruszek

29 paź 2008, 12:42

Agnieszka straszny miałaś sen. Mi tez ostatnio śniło się,ze w moje auto gdzie siedział Antoś wpadł samochod i dziecko zmarło. Bardzo przezyłam ten sen. Cały dzień o tym myslałam i popłakiwałam.

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 paź 2008, 13:55

Adka - z tą poprawą samopoczucia w II trymestrze jest różnie , Ja od tygodnia dopiero dobrze się poczułam a do tego czasu leżałam jak kłoda całymi dniami i mdliło mnie tak bardzo że siły na nic i ochoty nie miałam, dołki nawet przez to łapałam... A dzisiaj np zjadłam śniadanie o 6 rano i zasnąć nie mogłam a co usnełam też mi się jakieś głupoty śniły , kochana mam nadzieje że szybciutko Ci przejdzie i wejdziesz w etap witalności masy energi - tego Ci życze , wysyłam Ci prądy czarodziejskie NIECH SIĘ STANIE :ico_buziaczki_big:
A co to masz za pracowity dzień dziśiaj?

Ejustysia - nie szalej z tym sprzątaniem za bardzo aby małemu tam nie zakręciło się w głowie za bardzo :-D bo Ci kiedyś wypomni jeszcze i co :-D

Agunia - Nie bój się słonko wszystko będzie dobrze z bobaskiem Ja to wiem! Też się czasem martwie , wiem że to łatwo się mówi, jak na początku ciąży trafiłam do szpitala z bólem brzucha a ten ....lekarz stwierdził ciąże pozamaciczną co przekazał mi w taki sposób że myślałam że się skończe """wie Pani coś się źle rozwija na moje oko i nie tam gdzie trzeba muszę Panią położyć na ginekologii hirurgicznej ale jeszcze będzie Pani miała dzieci""" i położył mnie do zabiegu pacan, noc była koszmarem, rano mnie inny zbadał i stwierdził że przecież wszystko jest w pożądku ..przeryczałam całą noc w szpitalu , potem kilka nocy w domu zrywałam się bo śniło mi się że go trace :ico_placzek: :ico_placzek:

Masakra, też się bałam jak cholera nie potrafie opisać jak mocno rozrywało mi serce, ale musimy być optymistycznie nastawione , ktoś tam na górze na pewno wie co robi i Ja wiem że będzie dobrze głowa do góry kochana :-) pomyślałaś już o imieniu dla bobasa??

Asika - a tu się powtórze Twój synek jest po prostu cudowny :-D aż by się go chciało ucałować :-D i ma opiekuńczą mamę więc nic mu nie grozi :-D

[ Dodano: 2008-10-29, 12:56 ]
Jazusie! Chyba m,nie kopnął czy to możliwe??? :ico_szoking:

asika82
4000 - letni staruszek

29 paź 2008, 14:06

kopnął czy to możliwe?
no jasne,ze mozliwe :-D Dora ja poczułam mojego bobaska w 15 tyg i zawsze juz wiedziała,że to on a nie gazy.
Dora za pierwszy kopniaczek dla mamusi :ico_zdrowko:

Twój synek jest po prostu cudowny
a dziękuje bardzo :-) nie tylko słodko wyglada jest też bardzo grzeczny i pogodny, zero płaczu chyba,ze jest juz bardzo bardzo spiący. Moze Twój też będzie taki :ico_oczko: I tego Ci życzę.

[ Dodano: 2008-10-29, 13:08 ]
Dora jak chcesz to kliknij np na mój sówaczek co do wieku Antosia i zrób sobie swój. Będzie widać w którym tygodniu jestes :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 paź 2008, 14:09

Dziękuje Ci :ico_prezent: dziwne uczucie ale chyba to TO :-D

[ Dodano: 2008-10-29, 13:10 ]
mam kliknąć i skopiować czy jak? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-29, 14:21 ]
Dziewczynki moje kochane!!!

Spędziłam dłuższą chwilke i stworzyłam na stronie suwaczek.pl mój suwak i próbuje go wkleić, weszłam na mój profil, wkleiłam adres i nonono :ico_placzek:

Jestem jakimś matołem chyba , napiszcie błagam który adres i gdzie dokładnie mam to wkońcu wkleić aby na moim poście ukazywał się mój suwaczek błagam o pomoc :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 paź 2008, 15:23

podaj tą stronę gdzie masz wygenerowane kody do suwaczka

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 paź 2008, 15:25

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 paź 2008, 15:32

nie pokazało mi tych kodów, ale to jest ten pierwszy i musisz wkleic ta czesc od [img] ....... do [img] mam nadzieje ze jasno napisalam

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”