dziewczyny,a orientujecie się, ile na wsi czy w mniejszych miejscowosciach kosztuje niania?
[ Dodano: 2008-10-29, 16:29 ]
powiem szczerze,ze nie lubię zakladac małej kombinezonów, ale wiem,ze przynajmniej jest cieplutko w nózki
byłam umówiona z babka od tego przedmiotu na listopad ale ona nic mi nie mówiła i ja nie wiedzialam że trzeba zaliczyć do końca wrzesnia albo pisac podanie o przedłużenie terminu poprawki. Jak byłam 10 wrzesnia co mi nie zaliczyła bo jkieś zadania sobie ubzdurała to powiedziala ze zalicze innym razem ale nic mi suka nie podpowiedziała żebym pisała podanie , zrobiła to specjalnie mysle żeby mieli dodatkową kasea mialas przedluzony termin albo termin zaliczenia przedmiotu??
to tym bardziej, powiedz jak jest i jeszcze powiedz ze powinno im zalezez na dobru studenta a nie na kasiebyłam umówiona z babka od tego przedmiotu na listopad ale ona nic mi nie mówiła i ja nie wiedzialam że trzeba zaliczyć do końca wrzesnia albo pisac podanie o przedłużenie terminu poprawki
Nasze dzieciaki zimą może już będą chodziy to nie bedzie im tak zimno. Ja mam sporo spodenek takich na podszewce i jak pod to założę rajtuzki to mysle że będzie ok. A do wóżka to mogę ja kocykiem przykryć. My dużo się przemieszczamy samochodem także kombinezon bedzie za ciepły dla naszej małej.sylwia ja juz jej kupilam zimowa kurteczke myslisz ze to wystarczy,czy na polska zime jednak potrzebny jest kombinezon?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości