helo
my dzis tez mielismy szczepienie, Mile wzieli dziadkowie do lekarza i oczywiscie dali mi bardzo dyskretnie do wiadomosci ze co to ze mnie za matka ze woli isc do roboty niz z dzieckiem do lekarza. Dowiedziałam sie ze Mila bardzo płakała, ze lekarka sie przed nia chowała bo ta na jej widok szalala

zawsze ja bardzo lubiła

No i jeszcze sie dowiedziałam ze tescie nie moga sie zajac Mila w pt bo musza od rana pomagac babci szykowac jedzenie na sobote (bo dziadek ma urodziny)

no i ze dziadkowie potrzebuje juz codziennie opieki tesciow

matko ja jestem chyba jakims tyranem..A tez ma do mnie pretensje ze ja probuje zmieniac ich zycie

ze ja chce zaplanowac im kazdy ranek tym ze ja chce pracowac

kur..na prawde tak zle robie, ze sie czepiam, ze oczekuje od nich pomocy?????
glizdunia ciesze sie ze jednak najprawdopodobniej nic ci nie jest

no i ten mroz na dworze u was
kamizela 
szkoda mi Wikusia..jakies anginisko

a ja na twoim miejscu juz bym powoli odzwyczajała sie od lekarzy na telefon
a jesli chodzi o jogurty, ja podaje z lodowki chyba ze wiem wczasniej ze Mila zje, ale ostanio rzadko je czy monte czy danonka, bo woli owocki

wiec jak chce to podaje od razu jak leci..a actimela jeszcze tez nigdy nie piła..myslałam ze takie małe dzieci nie moga jeszcze tego pic
zbora to Hanutka slicznie duzo mowi
a jesli chodzi o mowe Milenki to ona w sumie w porowaniu do Ali czy Hani mało mowi, podstawowe słowa:mama, tata, dziadzia, baba, cio(cia), ko(t), dzidzia, gdzie, dość, papa,maaaam(czyli amen, Bozia), abm (na jedzenie)

kaaaaa(na picie), ke (jak pokazuje kazda jedna rzecz o ktora chce sie zapytac), bam, bam (na dzwony koscielne), lala, gola (na piłke), geje (na bajki)

no i nasladuje zwierzatka juz chyba wszystkie, dzis np powtarzala ze małpka robi "bu" tak jak w bajce "Rolly Mo"

a gdzie tam dopiero łączenie tych niby słów
[ Dodano: 2008-10-29, 22:15 ]
a no i
glizdunia fajnie planujesz ten pokoik Mayeczce..dla mnie jednak zasłonki troche za pstrokate

i regał mi sie wydaje jakis drogi

a koszyczki super sprawa, Mila uwielbia miec duzo roznych pudeł itp w pokoju, ost jak przysżła do mnie paczka to zabrała ten karton do pokoju i sie nim bawiła, to wziełam i obkleiłam go papierem kolorowym i juz ma pudło na zabawki, jak bede miała wolne to wam pokaze jak ona sie nim bawi
a...i jeszcze ta moja mała spryciula nauczyla sie wchodzic na wysokie krzesła na holu

teraz to juz mamy przechlapane,bo normalnie siada sobie do stołu i zbiera z niego co ma pod reka
[ Dodano: 2008-10-29, 22:16 ]
no i
Karola pokaz sie w nowej fryzurze