Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

25 mar 2007, 00:03

mysle ze teraz nie bedzie problemu,gozej na jesien w druga strone

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 mar 2007, 00:04

mosob przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam zmieniliśmy w nadziei, że Jaś będzie lepiej jadł, tak poradziłam nam pediatra więc zobaczymy, może porostu mu nan i bebiko nie idą zbyt dobrze :ico_olaboga:
tak na moje oko to hipp jest najlepszy w smaku, bije tamte mleczka na ryjek :ico_szoking:

Dzięki dziewczynki za brawa dla Jaśka, jesteście kochane :ico_buziaczki_big:

brykam do wyrka Jaś się już najadł i dalej śpi więc i ja zmykam bo śpimy krócej, ciekawe jak nasze dzieci zareagują na zmianę czasu ??

kolorowych snów

Awatar użytkownika
kasiula 84
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

25 mar 2007, 07:50

Witam was dziewczyny z rka,my jyz na nogach od godz :ico_szoking: Olcia obudzila sie o 6:30 starego czasu czyli jak zwykle o tej samej porze,ciekawa jestem jak bedzie z zasypianiem wieczorem,do tej pory szla mi spac ok 19-20 i spala do 3 zobaczymy jak to bedzie teraz.Jak wam minela nocka,mam nadzieje ze spokojnie.Ide wszamac jakies sniadanko bo zaraz zoladek przykleji mi sie do kregoslupa :-D

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 mar 2007, 09:03

Hejka
ależ dzisiaj miałam niespodziankę Krzyś wziął Jaska a ja sobie pospałam (do 8.50) :ico_brawa_01:
a teraz idę zrobić śniadanko i :ico_kawusia:
u nas słoneczko więc zapowiada się urocza niedziela :ico_brawa:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 mar 2007, 09:32

Hejka :-) Nocka minęła spokojnie.Joachim spał całą noc od 19:30 do godziny Po Nowemu 7:00 czyli po staremu 6:00.Czyli tak jak zwykle sie budzi.

Teraz pewnie znowu się ulula.Narazie wyrzywa się na grzechotce.I niespodzianka kolejna.Idą nam na raz 4 zęby!!U góry jedna jedynka i dwie dwójki a na dole kolejna dwójka.Jak tak dalej pójdzie to do pierwszych urodzin bedziemy miec wszystkie zeby.

To tak egoistycznie na początek :-D A teraz co u Was???

[ Dodano: 2007-03-25 ]
Kasiula ładną masz cerę na zdjęciu z avatarka :ico_oczko: Odwiedzasz solarium?

Idę po herbatkę :ico_kawusia: Zaraz wracam :ico_haha_01:

Ja ktos lubi bawić się w takie coś to prosze:

http://www.dziennik.pl/Horoscope/Default.aspx?TabId=174

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 mar 2007, 09:47

:516:
A ja mam dzisiaj kiepski nastrój, pierwszy raz od dawna sie nie wyspałam, mały około24 zaczął się wiercić poszłam do niego a on przesikany i to strasznie wiec go musiałam przebrać, wtedy się wybudził ale jakos się ululał, potem koło4 rano mąż wstał bo dziś wyjechal do Moskwy i mały znowu się obudził i tak od 4 spał po godzince i znowu pobudka, zjadł o 8.30 mleko śpi, a najgorsze jest to,ze wczoraj znów miał czerwone policzki i brode, ma jakieś uczulenie(dałam mu wczoraj jarzynową i troche dyni z ziemniakami)ostatnio w środe miał czerwone policzki (jadł marchewkowa z selerem i jarzynową) nie wiem teraz po czym to uczulenie wyłazi, martwię się, dzisiaj dostanie samo mleko, może ta jarzynowa go uczuliła,je ją 2 tydzień i co ja mam mu dawać, na dodatek mam@ :ico_sorki: :ico_sorki:

Juz nie truje tyle napisałam,wybaczcie

Witaminko- przykro mi z powodu choroby dziadka, mój dziadek odszedł w styczniu nie zdążył zobaczyć mojego synka ,mam nadzieję, że Twój wróci do zdrowia, zyczę Ci tego z całego serca; ciesze się, że małemu zupka smakowała

Riterko- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Jasia
Kasiulka- avatarek super, Ty jestes ładniutak mamusia :ico_haha_02:

Anetko-gratuluję tyle ząbków :ico_szoking: u Kornelka nic nie widać narazie

Nawet mi się nie chce śniadania robić, a już 10 prawie

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 mar 2007, 10:03

Mery a ja Ci przesyłam :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: żebyś jakoś tę niedzielę przetrwała.

Witaminko--ty przynajmniej znasz swojego dziadka,będziesz miała miłe wspomnienia,że go widziałaś,doczekał swojego prawnuka.Ja swoich dziadków nie pamiętam wogóle bo odeszli jak mnie jeszcze nie było na świecie.

Nasz Joachimek ma jednego pradziadka ze strony męża.Wybieramy się w kwietniu tam do niego,żeby syn przynajmniej pamiątkę miał w postaci zdjęcia z pradziadkiem,bo pamiętać to go nie będzie napewno.

Awatar użytkownika
blondi-aniak
maniakogadacz
maniakogadacz

25 mar 2007, 10:10

Witam

Buziaki dla karolka. :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

Witaminko i Kasiu jak fajnie,ze Was widac. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wczoraj się nie pokazywałam bo robiłam porządki przedswiąteczne a,ze teraz gotuje rosół to obok u Emila pykam sobie na kąpie.

Tak się cieszyłam,ze ciąża mnie wyleczyła z wysokiego pulsu a tu nonono wczoraj wieczorem mi juz zaczą skakac do 100 a najgorsze,to to ze badania przed ciązą porobiłam i w ciąży robiłam i trułam Małego tabletkami i nikt nie potrawi mi powiedziec od czego jest ten wysoki puls.Prawdopodobnie to pozostałosci po depresji.A ze alergiie znów zaczynają się czepiac :ico_zly: to zaczęło mi wracac :ico_placzek: :ico_olaboga:

Dobrze,ze Dominik spał od 19 dałam mu tylko mleko o godz.23 i spał dalej.Za to łaziłam całą noc do Emila bo go noga bolała,wkoncu mu posmarowałam fastunem i o 4.30 zasną.

Mała alergia była ostatnio u tescia i cos nagadała na mnie bo wczoraj przyjechał,a ze mielismy gosci to tylko głupio mi dosrywał.A co najlepsze się okazało,ze prawdopodobnie niepszepiszą dołu na nas.A my tu tyle kasy włozylismy,ze juz bysmy postawili chate w stanie surowym.Ale niestety bedziemy miec nauczkę.Człowiek stara się robic na dole i zabezpieczac wszystko,stara się zeby to miało rece i nogi bierze kredyty siedzi po uszy w bankach a tu takie podziękowanie.Mała alergia rządzi nimi i co by nie powiedziała,to i tak ona jest naj naj naj.

Jedziemy sie dzisiaj dowiedziec bo gosciu jakis ma na sprzedarz jakis budynek i trzeba cos myslec.Szkoda mi męża bo tyle serca włozył w prace bo wszysciutko robi sam a ty taki psikus ale h.. im w .....

Przepraszam,ze tak obłudnie wyrzyciłam to z siebie ale,zeby nie Wy to bym juz dawno oszalała albo znów w depresji siedziała.

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 mar 2007, 10:11

Dziękuję Anetko też Wam przesyłam :ico_buziaczki_big:
A gdzie pozostałe kobietki śpią jeszcze, wstawać kochane :-D

Awatar użytkownika
kasiula 84
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

25 mar 2007, 10:17

blondi-aniak, ale Dominik ma super zabki :ico_brawa_01: moja Olcia ma juz jedna dolna jedynke prawie na zewnatrz,mysle ze lada dzien sie przebije.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”