Cześć dziewczyny . Popisałam troszke dziś miałam natchnienie a poza tym dawno nie pisałam tak o wszyskim. Nocka ja cię moge pobudka o 2 a potem o 4:30 i już o 7:30 nie wiem co się dziejje z tym moim bakiem a przeciesz już tak ładnie spała.

może ta pogoda

leje wieje masakra
Jola zazdroszcze wam pogody . No to wkejam posta:
Sto lat dala Martynki
Renia0601 napisała;
A to mój śpioszek
Zdięcie boskie Arturem fajnie zasnoł mój w dzień to tylko w łóżeczku chyba że na dworku to w wózku oczywiście
pinko napisała:
Ulek dzisiaj nie kąpiemy, bo podejrzanie kaszlała po południu, właśnie Jarek daje jej kaszkę. Dzisiaj dostałam z nestle przesyłkę i w środku była próbka kaszki mleczno-ryżowej po 9 miesiącu 5 owoców, zrobiłam ją na kolację, chyba jej smakuje, mi smakowała i ładny zapach.
Wyobraż sobie że ja też wczoraj dostałam taką paczuszke z nestle i też Kamilek wcinał tą kaszke na kolacje He He

, ja ją już wcześniej kupowałam są naprawde dobre jest jeszcze 3 owoce też smaczna.
CleoShe napisała:
To on tak cichutko Ci pobaraszkował po szufladach? heheh.. dobrze, że przypraw się nie objadł Mi to ostatnio z szafki wywalił i zbił przyprawę do kurczaka w słoiczku.. i ogólnie cały czas szafki otwierał. Już mu się to nie uda bo zamontowałam blokady
Też o tym myślałam ale u nas tu w okolicy nie ma takich sklepów musze się wybrać do miasat a terz pogoda jest straszna u nas od 3 dni cały czas pada deszcz i jest zimno.

Więc na razie szafki na sznureczki powiazane ale z szufladami to ciężej .wiec mu pozwalam tam sobie grzebać ma tyle radochy przy tym
Fintifluszka napisała:
Teraz Gabriel płacze na stojaka w łóżeczku-tyle się już z nim naszarpałam, żeby zasnął, że już nie mam cierpliwości-po prostu nie mogę tam do niego iśc, bo zaraz mnie takie nerwy biorą, że szok
Skad ja to znam ale ja mam tak czasem w dzień bo wieczorem to kłade go do wózka chwile posiedzi z nami i zasypia potem przkładam go do łóżeczka, wiem może nie jest to zbyt mądre

ale cóż wieczorem już nie mam siłłły się z nim szarpac ,

pyzatym zauważyłam ze jak na niego nakrzycze

że nie chce zasypiać to potem on przeżywa przez sen płacze przez sen marudzi .
mariola napisała:
ze znizka to zaplacilam 295 wiec buty prawie zadarmo.Jestem szczesliwa ze te zakupy zrobilismy szkoda troche kasy ale wozek sprzedany a ze od dzieci to im sie cos nalezy.
No no to zakupy udane brawa

a co tam” kasa zecz na byta raz jest raz jej nima” no i dobrze dzieciaczkom też się należy!!!
iwona83 napisała:
zobaczcie co zrobiłam
Iwonka to w tym nowym programie super ja wczoraj się troszke bawiłam też wam wkleje!!

To Małymisio Kamcio!!

A to moja chrezśnica musze się wam pochwalić ma 16 lat , ale laska co?
A to już ja!
mariola napisała:
a cwicze narazie cos takiego
Też fajowo wyszło !! Ja bardo lubie takimi pierdołam się bawić w ogóle to ja kiedys pracowałam w kwiaciarni no i wiecie jakieś tam stroiki na święta i inne ozdóbki robiłam bukiet wieńce nawet ślubny sama sobie robiłam! Jak znajde gdzieś to wam fkleje fotke!!
CleoShe napisała:
Ale popełniam tym samym błąd bo on nabrał już nawyku zasypiania przy mamie i kiedy miałabym go położyć tak normalnie do łóżeczka kiedy jeszcze jest "przytomny" to miałabym to samo co Ty Justyna. Czasem próbuję go oduczyć i kładę go.. on płacze a ja co jakiś czas chodzę do niego i uspokajam ale koniec końcem kładziemy się oboje na naszym łóżku i trzymam go za rączkę a on wtedy dopiero spokojnie usypia.
No właśnie błąd ale cóż na to się godzimy my mamy aby naszym malcom było jak naj lepiej !!!
Fintifluszka napisała:
poszło... zostali z gołymi tyłkami... płakać mi się zachciało jak to usłyszałąm-że człowiek człowiekowi coś takiego może zrobić...
O boze masakra okradli ich przed samym wyjazdem szooook no nie stety ludzie potrafią być podli !!!!
Jola_85 napisała:
foteliku-bujaki-daje mu butle,chwile pokolysze i spi,albo klade sie kolo niego i przy butli usypia-wiem ze to moj blad,
Kazda z nas ma jkieś sposoby na usypianie i widac nie wszystkie są mądre ale cóż trzeba sobie radzić. Potem będziemy się zastanawiać jak je oduczyć tych nawyków.
[ Dodano: 2008-10-30, 11:52 ]
No to znowu tasiemiec wyszedł!!!!!
pinko, ale widzę ze tobie też taki pościak wyszedł nie za małay fajnie jest co czytac!!!
[ Dodano: 2008-10-30, 11:55 ]
a jeszcze jedno wam wkleje mojej chrześniaczki też zrobione tym programem.