doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 22:02

kurka tylko ze u nas sie za to nie placi :ico_noniewiem: ....
no widzisz a PL się płaci - jak za wszystko - ale 240zł to nie dużo, tylko umowa jest ważna 30 dni więc mam nadzieje ze do tego czasu cos znajdą

[ Dodano: 2008-10-30, 21:06 ]
zbora ja tam nie wiem czy planuje :ico_ciezarowka: czy juz jest, ale co mozna zrozumiec po slowach ze tak na doczepke i na troche, bo nie wie jak to bedzie...

Karola ja z chęcia bym się wybrała na taki zabieg. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 paź 2008, 22:10

no mi by tez sie taki zabieg przydal :ico_noniewiem:

i wiecie co,ten lek na te problemy gastro costam to ma tyle skutkow ubocznych ze strach mi to brac :ico_noniewiem: ...nawet moge tracic wlosy a ostatnio i tak mi nadmiernie wypadaja :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 22:11

GLIZDUNIA, teraz większość leków ma sporo skutków ubocznych

[ Dodano: 2008-10-30, 21:21 ]
no to ja mowie dobranoc :ico_spanko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 22:30

Dobry wieczór :ico_haha_01: My wybraliśmy się na wycieczkę samochodową do miasta oddalonego od nas o 45 km a konkretnie do salonu Volkswagena po jakieś śmieszne naklejki do passata na zderzaki :ico_noniewiem: :ico_oczko: Mieliśmy zajechać do znajomych na szybką kawkę ale stwierdziliśmy, że się nam nie chce :ico_oczko: Wróciliśmy, szybkie zakupy i do domu.

Teraz podjadam kolacyjkę, a obok stoi Żywiec z sokiem :ico_oczko:

Wiktor śpi od 20.30 :ico_sorki: Ale on jest kochany, jak usypia to zarzuca mi rączki na szyję, przytula się i mówi "ma-ma", bawi się włosami, wsadzi palec do oka :ico_haha_01: Przytulasek kochany :-)

Daria na pewno skorzystamy z zaproszenia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ajajajajajaj, niech ten czas leci szybciej :ico_sorki: :ico_oczko:

Sikorko dziękuję ci za ciepłe słowa :ico_buziaczki_big: To Karol też na każde pytanie odpowiada dwa ? :ico_haha_01: Wiktor ma dwa latka, dwa paluszki, dwa samochodziki i wszystko ma generalnie "dwa" :ico_haha_02:

Ewcik świetna jest ta fotka Alicji, naprawdę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Daria a od czego to zależy czy się kwalifikujesz do płacenia, czy nie ? A lekarstwa wypisane dla dzieci są za darmo, do 16 roku życia ?

KUIka wybieramy się do Yeovil :-)

Gośka opłat macie na 4,5 tysiąca ??????????????????? :ico_szoking: Masakra, dla mnie to horrendalna suma :ico_olaboga: No ale i zarobki w Warszawie większe niż u nas :ico_noniewiem: Mocno cię tulam i mam nadzieję, że szybko uda ci się wyjść z tego dołka :ico_sorki:

Ja mam Cbebies z kablówki.

Karola, lady i doris wam tez serdeczne :ico_buziaczki_big: za słowa otuchy :ico_sorki: :ico_sorki: Bo wiecie, jednak niczego nie można być pewnym na 100% ...

Daria na większości ulotek jest długaśna lista skutków ubocznych, tak jak i wszelakie ostrzeżenia co do używania przez kobiety w ciąży i karmiące ale to jest też pewnien sposób danej firmy na zabezpieczenie w razie problemów są chronieni, bo przecież mają ulotkę. A jeśli zauważysz coś niepokojącego to po prostu przestaniesz je brać.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 paź 2008, 22:31

dobranoc Doris....

ja polknelam te kapsulke wiec zaczelam leczenie...ciekawe co to da :ico_noniewiem: ja chyba jestem dziwna ale mi sie wydaje ze ten lek nie jest na moje dolegliwosci :ico_noniewiem: ...bo to na takie stany bolowe,pieczenie i takie tam gastrologiczne...a ja owszem miewam takie ale po kilka dni w miesiacu tylko wiec ja mysle ze podloze jest gdzie indziej :ico_noniewiem: chyba ze cierpie na wiecej niz 1 chorobe :ico_noniewiem: 1 gasto cos tam a drugie ginekologiczne bo ten dyskomfort odczuwam prawie caly czas za wyjatkiem@...chore to...mi chyba cos na glowe powinni jednak przepisac.... :ico_haha_01: i ja znow o tym samym gledze :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-10-30, 21:37 ]
Kamila,no to wycieczka byla :-D
a kwalifikujesz sie do darmowych lekarstw jesli...masz mniej niz 16 lat,jestes w ciazy i rok po ciazy tez...albo jakas niepelnosprawnosc albo przewlekle chorujesz...moja znajoma dostala karte -bo to wtedy masz dyskietke jak do bankomatu taka,bo miala problemy z tarczyca i wszystkie leki za darmo...a ja sie nie kwalifikuje bo jestem dosc mloda ale nie za mloda,teoretycznie zdrowa bo to nic zdjagnozowanego...no jakos tak wyszlo,a tu zawsze sie pytaja w aptece czy chcesz zaplacic czy nie :ico_haha_01: i na poczatku to ja w szoku bylam o co oni mnie pytaja ...dla mnie logiczna rzecz ze w aptece sie placi i to slono...a to sa plusy tez sluzby zdrowia :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 22:44

Oooo widzisz, czyli jednak ta brytyjska służba zdrowia nie jest taka zła :ico_oczko:

My jutro wybieramy się do moich rodziców zlożyć im życzenia i podarować prezent z okazji rocznicy ślubu :-D No a w sobotę tradycyjnie msza na cmentarzu, oby tylko była pogoda to weźmiemy małego bo inaczej tylko D. pójdzie z mamą, a ja zostanę z Wiktorem w domu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 22:48

Doris dobranoc, śpi dobrze! a A przyjeżdża jutro?
Glizdunia no to w sumie fajnie, że chorzy ludzie mają darmowe czy tam tanie leki..u nas przecież leki kosztują majątek, a chorują najczęściej ludzie, których na nie nie stac... :ico_placzek:
Mówisz, że Tobi ewłosy wypadają...mi też...garściami..aż się boję...bo to nie kilka-kilkadziesiąt...tylko normalnie mnóstwo...
Kamizela wszytsko ma dwa :ico_oczko: super! No widzę, że Ty też piwko normalnie masz zawsze pod ręką :ico_haha_01:

ja po maseczce...to idę zgrac zdjęcia

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 paź 2008, 22:50

a czemu msza na cmentarzu bedzie?za kogos zmarlego tak?

a jaka ta sluzba zdrowia jest to sie okaze jak mnie wylecza :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-10-30, 21:52 ]
Zborra wiesz od jakichs 3 tygodni gubie wlosy zamiast je zbierac na zime...i tez garsciami...a moje ciemne to widac wszedzie...najgorzej na wykladzinie...i widzisz pomyslal by kto ze mi witamin brakuje albo cos a witamin mam az w nadmiarze...i nie wiem czemu tak,moze znow ten hormon szaleje co zaraz po porodzie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 22:53

Daria bo w sobotę jest święto zmarłych więc jest msza na cmentarzu i później poświęcenie grobów, a że D, tata leży na cmentarzu to cała rodzina idzie.

Karola czekam na fotki :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-10-30, 21:54 ]
Mi też kudły wylatują ale ja mam tak odkąd pamiętam :ico_noniewiem: A że mam ich na łbie za dużo to się tym jakoś nie przejmuję. Gorzej z tym, że muszę sprzątać łazienkę po każdym myciu i suszeniu włosów :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 paź 2008, 22:55

ojeka,przepraszam ale ja zapomnialam ze to juz teraz :ico_wstydzioch: :ico_puknij: ...bo tutaj to tak sie nie obchodzi,nie chodzimy tu na groby wiec ciezko tak o tym pamietac...a Halloween mi sie wcale z tym nie kojarzy niestety :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-30, 21:57 ]
Kamila,a wiesz ja zawsze tez mielam ogromnie duzo wlosow ale po ciazy jak mi sie przezedzily i jeszcze teraz garscie wyjmuje to juz nie mam ich za wiele...widac golym okiem ze jest ich mniej :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”