Witajcie
Dziewczyny dziekuje za odpowiedz i rady i ze moge do Was zagladac
Na razie jeszcze nie odstawie go do piersi, pomecze sie jeszcze troche, ciezko tak podjac decyzje, w sumie pokarm mam, ale nie wiem czy jest wystarczajacy dobry, bo maly po cycach placze a powinien byc najedzony prawda, moge miec tez malo pokarmu ale jeszcze poczekam i zaobserwuje. Dzis w nocy sciagnelam z jednego cyca mleko bo myslalam, ze mi eksploduje i wyciagnalam 90 ml nie wiem czy to duzo czy malo
A dokarmiam malego nie zawsze, czasami tylko w dzien butle dostanie zebym odpoczela od niego, ale on tez jak zje to w ogole nie chce soac w dzien, dzis tez byl koszmarny dzien, co ja go ululam i poloze to onw staje i tak w kolko, spal ze mna na mojej klacie 3 godzinki
Dalam mu butle o 20.30 zjadl 140 ml i usnal bo go ukolysalalm i wstal na karmienie o 1.45
o 2 go nakarmilam tez butla zjadl 110 ml i poszedl spac i wstal o 5.35 nakarmilam ululalam przsnelam z nim godzinke polozylam do lozeczka a á on 10 minut pospal i wstal tak juz nie spal do bardzo pozna i zaczely sie jazdy- nie wiem musze jeszcze sie zastanowic, ale bardzi dziekuje Wam za porady
A co do herbatki, to kupilam z Hippa polecila mi ja kuzynka i kolezanka i co moj maly tezu nie chce jej pic, a mi smakuje bo probowalam czy ona naprawde jest nie dobra, wypil dzis tylko 30 ml