Dzien dobry
Ja dzisiaj nie wyspalam sie ale nie narzekam.. Maly dwa razy pil mleczko w nocy i teraz sobie spi,tak samo jak Nicole.. Ostatnio Nicole spi ze mna.. zasypia sama i w srodku nocy budzi sie z placzem i juz dluzej sama spac niechce.. i przyszla do mojego lozka i odrazu zasnela naprawde.. tgak chocby wiedziala ze mama jej nie wyrzuci jak zasnie co za kochana madra dziewczynka.. a moze mala jest troche zazdrosna o Marcusa i dlatego tak sie zachowuje.. nie daje jej powodow do zazdrosci.. ale mala musi tez zrozumiec ze teraz niema mamy tylko dla siebie i to potrwa zanim Nicole to zrozumie..ale tak ogulnie nie narzekam radze sobie i jest ok.
A dzisiaj idziemy z mezem i dziecmi do przedszkola zarezerwowac termin do przedszkola dla Nicole za rok we wrzesniu i moze zapiszemy mala teraz dwa razy w tygodniu we wtorki i w czwartki na 2-3 godzinki do przedszkola tak zeby Nicolinka miala kontakt z dziecmi.. ale to musimy jeszcze pogadac na tym spotkaniu dzisiaj i pozniej wam poopowiadam czy to sie uda
Pozatym mamy piekna sloneczna pogode i jest ok..
Maggie tak musze byc taka nieugieta.. ale tylko do czasu bo za niedlugo swieta i nie bede miala wyboru i niestety musze tam do nich isc.,. tym bardziej ze szwagier z rodzina przyjedzie i sama wiesz.. ale jak nie musze narazie to nie pojde tam A w te swieta to nawet nie bede patrzec w tescia kierunku.. boze jak ja sie mam z nim..
A teraz uciekam sie prysznicowac buziaki paa poki moje dzieci spia a wiec do pozniej milego dnia paa