caro, ale ci zazdroszcze tej ciazy. Ja mam postanowienie,ze ide w listopadzie sie dokladnie przebadac i chcemy zobaczyc jak to ze mna jest,czy moge jeszcze miec dzidziusia czy nie,potem podpisze umowe o prace i mozna zaczac sie starac
Ja poskladalam podania o prace w poprawczaku i wiezieniu i czekam a poki co pracuje tam gdzie maz,w ochronie

Po liceum robilam szkole ochroniarska wiec wyciagnelam licencje i siedze sobie w teatrze i baki zbijam ( nadrabiam zaleglosci w czytaniu ksiazek i wciagam sie w seriale

).To jest praca zmianowa,wiec caly czas ktos z nas jest w domu z malym. Jak bedzie zlobek ( a ciezko tu o niego) to poszukam czegos bardziej ambitnego
Pracuje od polowy wrzesnia ale juz odczuwam jak to dobrze miec dwie pensje-powoooooooli odbijamy sie od dna
Co do gadatliwosci Jedruli to on mowi tylko podstawowe slowa - mama,mamunia,tati,tatus,baba,daj,nie,tak i cala liste kolokwializmow zrozumialych tylko dla mnie

A do tego wiadomo mialczy,szczeka,muczy,beczy i nasladuje inne zwierzatka,uwielbia ksiazeczki i swoja ukochana pieluszke.Niestety jest z nami smoczek ( tak jak od poczatku tylko do spania,ale jest

) Ladnie pije z kubeczka i je lyzeczka,no i je to co my - nie musze gotowac dla niego osobno
No i wciaz sie smieje,dyga glowka zeby podziekowac czym zyskal tlum wielbicielek w osiedlowym sklepiku,gdzie zawsze dostaje cos slodkiego od ekspedientki
Pije mleczko rano na dzien dobry i wieczorem na dobranoc. W dzien spi od 12 do 15.30. Wsteje o 8-9 i idzie spac 19-20. Kladziemy go do lozeczka,dajemy mleczko i zasypia. Czasem mu sie cos przestawia i nie chce spac ale generalnie zasypia bez problemu.To zapewne zasluga swojego pokoju.
No a zeby nie bylo,ze jest taki super idealny to powiem,ze jest megaaaaa wielkim egoista.Jak przychodzi do niego kuzynka to jest wielki placz,bo oczywiscie on chce wszystko to co ona akurat weznie do zabawy.Niestety ona zadko jest u nas i pewnie dlatego Andrzejek jest taki niepodzielny
To tyle o Andrzejku - wybaczcie ta rozprawke ale tylko przed wami moge sie tak rozpisac
M0rD3CzKa, ja tez sie ciesze,ze moge skorzystac z uprzejmosci kolegi
hektorka, no to bedziesz miala pyszna kolacje dzis :))))