hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 lis 2008, 15:21

hejka
M0rD3CzKa, własnie bardzo tajemnicza nam tu się zrobiłaś.
agi, Witaj kochana to super ze poznałas kolazenkę, chociaz masz z kim teraz pogadać, chyba dlatego nas tu już nie odwiedzałas.
caro, nie martw się Oskarito zacznie mówić, Kamil ma swoje słowa, ale przewaznie po chińskiemu i tak jak Mróweczka, mówi tato jak nie potrafi czegoś nazwać, nawet jak pytam jak ma na imię to odpowiada - joto.
katrin, ja tez nie wiedziałam co to oznacza, więc sie nie mart nie jesteś sama

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

02 lis 2008, 11:41

witam:)
hektorka
, widzę że scrapy i przerabianie zdjęć wciągają Cie i nawet widziałam że zarejestrowałaś sie na SL. Pisz tam na pogaduchach i zakładaj galerie .. jeśli bedziesz sie tam udzielała to duzoooo się nauczysz ;) maila napisałam :)

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 lis 2008, 12:36

Hello
M0rD3CzKa, dzięki jeszcze raz, jesteś kochaniutka. Teraz mam juz więcej czasu dla siebie więc mogę się zająć scrabkami, bo jakoś to zaniedbałam. Pamietam jak prawie razem w to weszłysmy ty się uczyłaś pilnie a ja nie.
Zarejestrowałam sie ale nie moge wejśc na forum bo musze czekac na pozwolenie admina. Mogłam się tylko przywitać. :cry:
A co do twoich prac to są fantastyczne, tak naprawde wystarczył ci tylko rok i jak profesjonaliska wykonujesz scrapki, są sliczne, no i duże brawa za klendarz, już go nawet ściągłam a w przyszłosci zrobie sama, bo niema jak się uczyć od kogoś. Instrukcje JPO są też bardzo zrozumiale napisane. Bo tak naprawde to dzieki niej się zaraziłam.

A ja mam dzisiaj od męzulka wolne, pojechał nad morze łowić dorsze, dzwonił o 10 i ma już 3 szt. No to bedzie pyszna kolacja dzisiaj. MNiAM mnian woła Kamil jak sie pytam co przywiezie tatuś z nad morza.

PAPA

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 14:30

dzien dobry :-D

Ja na jedenego poscika.Korzystam z uprzejmosci kolegi, ktory przyjechal ze swoim internetem :ico_szoking:

My juz zainstalowani w Koszalinie na dobre,oboje pracujemy ale jeszcze nie mamy internetu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Andrzejek biega,rozrabia,gada po swojemu,przynosi naczynia do zlewu ( musze uwazac bo nie tylko swoje plastikowe butelki ale tez nasze,juz 2 kubki wyrzucalam :ico_oczko: ),swojego pampersika wynosi do smieci,pranie do kosza i wogole jest bardzo pomocny i kochany. Jedyne zastrzezenie to,ze moglby juz wiecej mowic,no ale nie martwie sie bardzo bo cos tam mowi :ico_oczko: no i czytalam,ze jesli rozumie polecenia to jest z nim ok.

Nie nadrobie was ale mam nadzieje,ze u was wszystko dobrze :ico_olaboga:

Buziaki dla dzieciaczkow,solenizantow i naszej synowej Laury :-D

[ Dodano: 2008-11-02, 14:08 ]
no to jeszcze aktualne fotki ;p

Obrazek

Obrazek

Obrazek

caro

02 lis 2008, 16:04

Rybciu witaj kochana :-) , szkoda ze nie macie neta :ico_placzek: , a kto się małym oipiekuje jak wy w pracy?
jesli rozumie polecenia to jest z nim ok
Oskar też rozumie polecenia tylko gadać nie chce, na wszystko mówi albo mama albo iga albo gaga :ico_noniewiem:

ech najadłam się i nie mogę się ruszac, w nocy nie moglam zasnąć, ciężko mi było lezeć, obkrecić się, wstac siku(znowu zaczełam latać do kibla, a już miałam przerwę), kurde zaczyna sie najcieższy okres ciaży....

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

02 lis 2008, 16:21

hektorka, szeptnę Evci-admince dobre słówko o Tobie i myślę że już dziś bedziesz mogła wejść ;)
iw_rybka, fajnie że się dezwałaś.. buziaki dlka Jędruli :D
caro, dasz radę.. jeszcze kilkanaście dni i Filipek będzie z Tobą:D

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 lis 2008, 17:36

Dzięki M0rD3CzKa,
iw_rybka, Witamy, ale Jendrula przystojniak, fajnie że już się zaklimatyzowaliście, no i pracujecie razem a kto wam pilnuje Andrzejka. Szkoda tylko że nie macie internetu.
caro, Dasz rade, kulamy się razem z tobą jeszcze 48 dni, wytrzymasz.

[ Dodano: 2008-11-02, 16:37 ]
A mężuś złapał 14 rybek już wracają, bedzie mniamniam

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 21:29

caro, ale ci zazdroszcze tej ciazy. Ja mam postanowienie,ze ide w listopadzie sie dokladnie przebadac i chcemy zobaczyc jak to ze mna jest,czy moge jeszcze miec dzidziusia czy nie,potem podpisze umowe o prace i mozna zaczac sie starac :-D

Ja poskladalam podania o prace w poprawczaku i wiezieniu i czekam a poki co pracuje tam gdzie maz,w ochronie :ico_oczko: Po liceum robilam szkole ochroniarska wiec wyciagnelam licencje i siedze sobie w teatrze i baki zbijam ( nadrabiam zaleglosci w czytaniu ksiazek i wciagam sie w seriale :-D ).To jest praca zmianowa,wiec caly czas ktos z nas jest w domu z malym. Jak bedzie zlobek ( a ciezko tu o niego) to poszukam czegos bardziej ambitnego :ico_haha_02:

Pracuje od polowy wrzesnia ale juz odczuwam jak to dobrze miec dwie pensje-powoooooooli odbijamy sie od dna :ico_brawa_01:

Co do gadatliwosci Jedruli to on mowi tylko podstawowe slowa - mama,mamunia,tati,tatus,baba,daj,nie,tak i cala liste kolokwializmow zrozumialych tylko dla mnie :ico_oczko: A do tego wiadomo mialczy,szczeka,muczy,beczy i nasladuje inne zwierzatka,uwielbia ksiazeczki i swoja ukochana pieluszke.Niestety jest z nami smoczek ( tak jak od poczatku tylko do spania,ale jest :ico_noniewiem: ) Ladnie pije z kubeczka i je lyzeczka,no i je to co my - nie musze gotowac dla niego osobno :ico_brawa_01:

No i wciaz sie smieje,dyga glowka zeby podziekowac czym zyskal tlum wielbicielek w osiedlowym sklepiku,gdzie zawsze dostaje cos slodkiego od ekspedientki :-D

Pije mleczko rano na dzien dobry i wieczorem na dobranoc. W dzien spi od 12 do 15.30. Wsteje o 8-9 i idzie spac 19-20. Kladziemy go do lozeczka,dajemy mleczko i zasypia. Czasem mu sie cos przestawia i nie chce spac ale generalnie zasypia bez problemu.To zapewne zasluga swojego pokoju.

No a zeby nie bylo,ze jest taki super idealny to powiem,ze jest megaaaaa wielkim egoista.Jak przychodzi do niego kuzynka to jest wielki placz,bo oczywiscie on chce wszystko to co ona akurat weznie do zabawy.Niestety ona zadko jest u nas i pewnie dlatego Andrzejek jest taki niepodzielny :ico_placzek:

To tyle o Andrzejku - wybaczcie ta rozprawke ale tylko przed wami moge sie tak rozpisac :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

M0rD3CzKa, ja tez sie ciesze,ze moge skorzystac z uprzejmosci kolegi :-D

hektorka, no to bedziesz miala pyszna kolacje dzis :))))

Awatar użytkownika
Kolka

02 lis 2008, 22:29

cześć. Krótko popiszę, bo muszę lecieć...
iw_rybka, Witaj :-D Fajnie, że u Was wszystko się układa. Pracę dostaniesz na pewno- wierzę w to! Jędrula super chłopak, fajnie wygląda- tak dorosło :-D To u Was w ochronie chyba dobrze płacą, bo u nas to średnio 4,50. Tylko w patrolach nieco więcej. Jula tak samo dziękuje jak Jędruś czym wywołuje uśmiechy u wszystkich :-D
Hektorka, jak rybki? Udała się kolacja? Tylko przez te scrapki nie zapomnij tez o tym wątku! Ten Twój scrapek z bańkami jest zaje...sty! Kto mi takiego zrobi?? Ja też chcę scrapka z bańkami :ico_sorki: :-D :ico_wstydzioch:
Caro, rozszyfrowałaś Mordeczkę? Bo ja tylko niektóre literki :ico_haha_01: I tak Ci zazdroszczę tych dolegliwości... Ale nie będę tak uczynna i nie będę rodzić za Ciebie :ico_oczko:
To ja lecę. papa

[ Dodano: 2008-11-02, 21:34 ]
A zapomniałam jeszcze dopisać- wczoraj wracaliśmy z cmentarza i w radio leciała piosenka Feel- Pokonam siebie czy coś takiego :ico_wstydzioch: No i Juli wpadła w ucho i cały dzień śpiewała na cały głos- POKONAM DZIŚ SIEBIE, POKONAM DZIŚ SIEBIE....
Ale się śmiałam, chyba w rozrabianiu pokona siebie :-D dziś za to śpiewała "jestem kobietą" :-D :-D Aż do czasu, kiedy wróciliśmy z Kościoła, bo potem śpiewała tylko amen ksiądz, amen ksiądz :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 lis 2008, 00:15

Kolka, to zdecydowanie lepiej 6,50 na reke + premia :-D

Ja sie juz nie moge doczekac jak Jedrus zacznie mowic tak jak Julka.Jak ostatnio rozmawialam z Mordeczka to mowila,ze Julka juz calymi zdaniami mowi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A swoja droga to troszke wstecz sie cofnelam i probuje wykumac o co chodzi z tymi "dziwnymi" postami Mordeczki ale chyba za malo sie cofam :ico_wstydzioch:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”