To znowu ja :)
zapomniałam dopisać o tym gotowaniu przez Pana... Gotuje, gotuje... Oczywiście, że takie tradycyjne potrawy (jak gołąbki na przykład, czy mięsa z sosem - bitki etc.) robię ja i zupy też gotuję ja (maż umie pomidorówkę), ale on specjalizuje się m.in w spaghetti (takze z tunczykiem), lasagne i pizzy :) No i kazdy taki zwykly obiad zrobi (schabowe, czy piersi z kurczaczka), wiec nie moge narzekac, ze ma dwie lewe rece do gotowania
SHOO, JAGNA - ja tez mysle o lezaczku, ale 250 zł na niego nie wydam raczej... myslalam o takim do 150 zł, widzialam kilka na allegro, m.in podobny do tego, co masz Ty SHOO... kosztują do 120 zł i tez sa do 18 kg.
MARGARITA - ja uwazam, ze bardzo ladnie wygladasz i nie widzie wielkiej roznicy miedzy swoja, a Twoja figura, naprawde...
SHOO - ja tez mam ciagle te ciemna linie na brzuchu - wkurza mnie ona strasznie... podobno mialaa zejsc kilka tygodni po porodzie i co??
SZKRAB - zdjęcia cudne, napisalam Ci juz komenta na N-K co mysle o Małej
my wlasnie wrocilismy ze spacerku z Małą... bylismy w parku nakarmic kaczuchy, a potem na zakupach... Kupilam w aptece fridę dla Zuzi, bo mam juz dosyc tej gruszki... Aspirator kosztuje 25 zł i przed chwila mialam okazje wyprobowac jego dzialanie i NAPRAWDĘ gorąco polecam!!! Zero stresu dla maluszka, a gluciaki wyłażą natychmiast... takie "kozy" powyciągałam Małej, że gruchą by mi się chyba nie udało... super sprawa... przymierzałam się wczesniej do kupienia, ale jakos ciagle zapominalam, az przedwczoraj zadzwonila do mnie kolezanka z liceum ma nieco mlodszego dzieciaczka), ze kupila to cacko i po prostu rewelka, wiec sie dzis zmobilizowalam :) NIE ZALUJE!!!
jutro do lekarza na to szczepienie, idziemy same, bo Pan bedzie po nocy, a ja mam byc na 11;00. NIE WIEM JAK TO ZNIOSE!!!!!!!!!!!
Poprzednim razem wyszlam, a Pan zostal z Mala...
[ Dodano: 2008-11-03, 15:12 ]
PATI - ciesze sie, ze u Was lepiej i Maly grzeczniejszy :)
MARGARITA - czekam z niecierpliwoscia na zdjecia zaproszen :)
a mi przyslali dzisiaj z allegro swiece i szatke na chrzciny
a teraz zobaczcie moja Mała dresiare (zdjecie robione dzisiaj przed spacerkiem)
;)